Volvo V50 1.6D2 chcípá
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo V50 1.6D2
Volvo V50 1.6D2 chcípá
Zdravim, mám problém s 5V větví, kmitá jako prase, tato větev napáji všechny hlavní snímače na motoru, hlavní podezření mám na snímač tlaku na railu, nemáte někdo zkušenosti, na obrázkách je průběh na volnoběh až do samotného chcípnutí motoru....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Volvo V50 1.6D2 chcípá
...čidlo kliky a vačky nové, TMAP otestován na zdroji, MAF ukazuje správné hodnoty...
-
-
- Člen VK
- Vůz: S90 T6 AWD POLESTAR
Volvo V50 1.6D2 chcípá
Palivový filtr, není přicpaný?
-
Volvo V50 1.6D2 chcípá
Palivový filtr je samo nový....Chyba je sporadicka, po vymene cidla kliky auto 14dni jezdilo normal az jednou kdyz jsem vyradil a jel jsem z kopce to chciplo a uz jsem nenastartoval, potom po nekolika dnech jsem nastartoval a po nekolika kilometrech pokud jsem ho nedrzel pod plynem melo tendenci chcipnout od te doby hledam co by to mohlo byt, nejcasteji se zobrazujici chybova hlaska je sensor reference voltage "c" circuit low....
-
Volvo V50 1.6D2 chcípá
Nevim jestli tohle může způsobovat některé z čidel, čidla na principu hallova snímače asi né ale piezo (tlak) by možná mohl. Hledal jsem po svazcích a zkoušel jsem za běhu i ohýbat káble přímo u snímačů jestli nejsou zlomený a nic, mohl by to být i studeňák v PCM. EGR je taky nový.....
-
Volvo V50 1.6D2 chcípá
Prosím o radu, jaký je cca tlak na railu při brždění motorem z kopce, mě to vylítne vždy přes 1000barů, na volnoběh je to 250barů to je ok, ale nikde na netu jsem nenašel toto info. Jinak na screenech co jsme postnul je špatně právě tlak na railu.Podle VIDY vypočtený tlak na railu (fialová křivka) by se měla shodovat z tlakem ze snímače na railu pokud je vše v pořádku. Teď sleduju několik dní livedata a zase je vše ok omg