Zaplnil som prázdne miesto...

To je asi daň. Máš možno menej času ale máš novšie autá. A tie Tvoje sú fakt super. Prajem Ti.PINĎABC píše:Staráš se fakt na výbornou a já nemám čas ani vysát.
Basstl píše:Můžu se zeptat, co používáš za přípravky?

Myslím, že si v 80ce za víc jak jáIgorS píše:To je asi daň. Máš možno menej času ale máš novšie autá. A tie Tvoje sú fakt super. Prajem Ti.PINĎABC píše:Staráš se fakt na výbornou a já nemám čas ani vysát.![]()
Ja mám asi viac času, ale na novšie autá zase nemám![]()
Ďakujem.
Hm, to asi nie. Museli by sme to nejak spočítať. Počiatočné náklady na nákup S80 som ale nemal. Získal som ju ako barter - ako protihodnotu. Myslím, že každý, keď si sumarizuje, koľko postupne do auta investuje by bol čiastočne v šoku. Česť pripraveným a výnimkám, ktorí to vedia. Veľa ľudí ešte po kúpe ok auta, ešte sypú peniaze do neho aj vtedy, keď to nie je nevyhnutné pre jeho prevádzku. U mňa je to spojené aj s koníčkom, dokázať to urobiť sám, zdolať nejakú technicko-mechanicko-elektronickú výzvu a robiť niečo rukami a hlavou, kde treba istú dávku zručnosti.PINĎABC píše:Myslím, že si v 80ce za víc jak já![]()
jinak máš pravdu, všechno je za něco

vaclavjohn píše:Ahoj, jaký přípravek na ty plasty byl použit? Vypadá to pěkně
labanos píše:Taky by mě zajímalo čím se černily plasty?
Našiel som:IgorS píše:Nemám už pôvodný obal. Vydržalo mi to asi dva roky, ale potom čo som čiernil s tým S80, teraz S60 a zo zvyškom nedávno znova ešte aj S80 som to všetko minul a prázdne zahodil. Bol to nejaký taliansky výrobok na nárazníky ale malo to vlastnosti ako tekutá guma. Budem musieť pozrieť v objednávkach z pred dvoch rokov ako sa to volalo.

Taky jsem teď měřil. Naměřili jsme rozmezí 0,02-0,04 mm.Robo3220 píše:Koľko si nameral hádzanie ?
Ja na svojom mám 3 kotúče do 0,04 mm a jeden do 0,015 mm.
Myslím že hranica je práve tých 0,04 keď sa nemýlim.

prozradíš, čím jsi opravil tu vyžranou izolaci, vidím hliníkovou pásku, co si dal za výplň?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé