Tak jsem namontoval TCV HD IPD. No a nevim co si o nem myslet.

Nedělej si iluze, ten novej originál koupenej přímo pro tvůj motor je taky univerzál. Nehledě na to, že novej originál funguje obstojně novej, ale rychle stárne a zpomaluje. Někdo tady psal, že se mu zpomalil dokonce po 5tkm. Za mě ACDelcoFíla píše:Z toho, co jsem vyzkoušel, mám nejlepší zkušenosti s NOVÝM originálem, koupeným přímo dle čísla dílu z VIDY pro můj motor
pošli jim výrobní číslo a zeptej se, kdy byl vyrobenej...tyhle vadný byly tušim do roku 2009, takže dejme tomu, jestli máš novější než 2012, bude to snad v pohodě, alespoň to je rok, kdy mám info že už byly dobrý...S60 GOLD píše:Presne tak. Není zadnej origo,je to taky "replika". Tu adaptaci jsem udelal a zatím dobry.Uvidime dal co bude. Jinak nastup turba je vazne lepsi. Zatím drzi 1.2 bar (na chvili prefoukne 1.3 bar). Myslim si ze me snad zadnej starej neposlali...mozny je ale vse.....
Kr.P píše:Nedělej si iluze, ten novej originál koupenej přímo pro tvůj motor je taky univerzál. Nehledě na to, že novej originál funguje obstojně novej, ale rychle stárne a zpomaluje. Někdo tady psal, že se mu zpomalil dokonce po 5tkm. Za mě ACDelco
Tak ještě jednou a naposledy...Je to jeden a ten samej ventil.Fíla píše:Tak to potom chápu, že se ti zdá, že Pierburg nefunguje. To že má něco stejný tvar, jestě neznamená, že to je stejný...
když vezmu jen namátkou - číslo Volvo/číslo Pierburg - 9155936/7.22240.09.0; 9473212/7.22240.13.0; 30670449/7.28197.03.0; atd., atd., nebaví mě to tady hledat.
Nic jim neposílej. Pokud máš ten, co je na obrázku v prvním příspěvku, tak je v pohodě. Problémová první verze IPD TCV vypadala jinak, měl jsem jí chvíli na autě, než jsem tam vrátil originál...Kr.P píše:pošli jim výrobní číslo a zeptej se, kdy byl vyrobenej...tyhle vadný byly tušim do roku 2009, takže dejme tomu, jestli máš novější než 2012, bude to snad v pohodě, alespoň to je rok, kdy mám info že už byly dobrý...
Musel jsi to naadaptovat podle toho návodu, nebo "stačilo" najet těch pár km ?S60 GOLD píše:Jo mam presne ten. Po "naadaptovani" je zatim vse ok. Moc se me tomu nechce verit ale je.
Mam ho teda tam, ide to lepsie oproti Ac Delco, hlavne v nizskych otackach pekne fuka, vyssie otacky som velmi nemal moznost testovat. Za tie peniaze - cca 16 Eur je to super, pasuje tam aj povodny konektor.majty píše:Oba muzete pouzit tcv od porsche
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]