Když už tak TU Kleť, moraváku jedenPLJARDA píše: Yoby taky ten Kleť jsem myslel
700/900 Praha 28.4.2012
- Autor
- Zpráva
-
- Moderátor
- x 1
700/900 Praha 28.4.2012
-
700/900 Praha 28.4.2012
Díky všem za účast i přes počasí, které spíš lákalo k vodě a né se tahat po Praze pěšky.
Hele ty dědku, Zdenda Vás předal renomovanému průvodci Danovi, který nám to včera pěkně vrátil i za Tebe. Včerejší volvopsí výlet do ZOO, taky povedená taškařice. Dle Danova plánu jet přívozem z Podbaby nás čekala půlhodinová štreka po cyklostezce bez stínu až do ZOO. Pak už jen hromada prochca... plen, řevu, najíždění kočárama na paty, apod. Prostě idilická procházka. Mimochodem Dan nedorazil.
Hele ty dědku, Zdenda Vás předal renomovanému průvodci Danovi, který nám to včera pěkně vrátil i za Tebe. Včerejší volvopsí výlet do ZOO, taky povedená taškařice. Dle Danova plánu jet přívozem z Podbaby nás čekala půlhodinová štreka po cyklostezce bez stínu až do ZOO. Pak už jen hromada prochca... plen, řevu, najíždění kočárama na paty, apod. Prostě idilická procházka. Mimochodem Dan nedorazil.
-
- Vůz: Volva 900/ V70II / XC90
700/900 Praha 28.4.2012
Děkuji Zdendovi a spol za uspořádání srazu, výlet byl pěkný. Nebylo by od věci, pokud budou zájemci, tak pro nás přespolní udělat pěší výlet po pražských zajímavých koutech. Např. navštěva míst, kde stála bývala pražská katovna,.........
Jistě se najde v Praze spousta zajímavých budov, které jsou historicky něčím vyjímečné. To je jen námět.
Jistě se najde v Praze spousta zajímavých budov, které jsou historicky něčím vyjímečné. To je jen námět.
-
- Člen VK
- Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená
700/900 Praha 28.4.2012
Kdyby ste nezdrhli tak jsme šli kousek okolo.LUBOŠ píše:Děkuji Zdendovi a spol za uspořádání srazu, výlet byl pěkný. Nebylo by od věci, pokud budou zájemci, tak pro nás přespolní udělat pěší výlet po pražských zajímavých koutech. Např. navštěva míst, kde stála bývala pražská katovna,.........
-
- Vůz: VOLVO 760 GLE ; VOLVO V70 I.
700/900 Praha 28.4.2012
dobře,dobře , když já jsem už tak doskákanej , že můžu i šišlat a nerozeznám toyoby píše:Když už tak TU Kleť, moraváku jedenPLJARDA píše: Yoby taky ten Kleť jsem myslel
-
- Vůz: V 740, B230K, 88´
700/900 Praha 28.4.2012
Byl to velice příjemně strávenej den, Zdenku díky
-
- Vůz: Volvo 760 GLE 1989 D 24 TIC
700/900 Praha 28.4.2012
Nějaká procházka Prahou se odehrála,vedl to statečný a hrdý průvodce Prahou Dan,bohužel jste pospíchali pařit na Moravu ,moc se omlouvám že jsem se nezůčastnil ale na mne bylo neskutečný vedro a byl jsem rád že jsem rád,nikdo netušil že koncem dubna bude teploměr šplhat ke třicítce jinak paráda a chtěl bych to do budoucna zooopáknout a předpokládám že bude větší účast všech hranLUBOŠ píše:Děkuji Zdendovi a spol za uspořádání srazu, výlet byl pěkný. Nebylo by od věci, pokud budou zájemci, tak pro nás přespolní udělat pěší výlet po pražských zajímavých koutech. Např. navštěva míst, kde stála bývala pražská katovna,.........