Instalace probíhá jednoduchym nasazenim na palivovou hadici...
To bude zase nějaká pikačovina jako před časem v Rakousku .Třidička na elektriku z Temelina.Zeb píše:Nevíte někdo co je to zač a zda to funguje? Teď koukám na katalog autodílů a nabízej tady tuhle věcičku, že prej zlepšuje hoření směsi vzduchu a paliva působením magnetů, čímž je spalování efektivnější a zlepší se výkon, síla motoru a klesne spotřeba o 12 - 22%![]()
Odpověď v kostce: Je to na h*vno!!!Zeb píše:Nevíte někdo co je to zač a zda to funguje? Teď koukám na katalog autodílů a nabízej tady tuhle věcičku, že prej zlepšuje hoření směsi vzduchu a paliva působením magnetů, čímž je spalování efektivnější a zlepší se výkon, síla motoru a klesne spotřeba o 12 - 22%![]()
Takhle, nevim jestli ses dočetl kýženého výsledku ale bylo to asi tak, že to sice funguje! a výborně, ale pouze v přechodu tou součástkou - a to máš ještě takovej divnej pocit že jenom u vody a na cirka 72 hodin - mělo to nějak odvápnit (rozbourat molekuly) ale časem se to vrací. Doporučujou se tim zalejvat kytky a často měnit půdu, pít při ledvinovejch kamenech (nějak je to rozpouští a ta voda v Tobě nevydrží tak dlouho) ale benzín nebo nafta na to nějak kvůli složení snad ani nereagovali...jenom při průchodu ehmZeb píše:No já tomu právě taky nikdy nevěřil, už jenom proto, že se cena vždy pohybovala kolem 2-3 tisíc (Fuel Max), ale tohle stojí pětikilo, což zas neni moc. Ale vykašlu se na to a nechám to tak jak to je, jen mě zajímalo, zda to někdo nevyzkoušel
Ono konec konců když vezmu dva super silné magnety z harddisku stojí mě to cca 20 Kč tak proč to nezkusit.Ta ty prachy budu každému tvrdit jak super to funguje jak to táhne jako véce odspoda a kdyby měl nškdo zájem tak za 300Kč ten speciální magnet seženuveetec píše:No já tomu právě taky nikdy nevěřil, už jenom proto, že se cena vždy pohybovala kolem 2-3 tisíc (Fuel Max), ale tohle stojí pětikilo, což zas neni moc. Ale vykašlu se na to a nechám to tak jak to je, jen mě zajímalo, zda to někdo nevyzkoušel
myslím, že tyhle magický magnety nechali testovat někde v Liberci ve zkušebním ústavu, nechali tam běžet motor několik dní s tímhle magnetem a bez něj a žádný zásadní rozdíl nezaznamenali, jak jsme předpokládali. Taky jsem o tom uvažoval, když jsem o tom slyšel poprvé, když jsem o tom slyšel podruhé, dozvěděl jsem se o tom testování
Ve vodě to funguje proti vápenatým usazeninámJarda S40 píše:Už to tu bylo asi před 20 až 30 lety, byly to nějaké dva magnety, asi 3cm dlouhé a 1cm široké obdélníčky s jakousi sponou. Nasazovalo se to na benzin. hadičku a stálo to v Mototechně asi 70 Kč. Kamarád si to dal na škoduli a pod vahou těch magnetů mu hadička spadla z karburátoru a málem mu shořel motor. Jinak kdyby to fungovalo, tak by to za těch 30 let již mělo asi každý auto. U vody tomu také moc nevěřím, ale ta je alespoň částečně polarizovaná, takže tam by se snad mohly molekuly pod vlivem mag. pole řadit do řetízku. I když potom by musely být seřazeny v každé studni a jezeru pod vlivem zem. mag. pole. Ale třeba kecám a je to jinak.
standa píše:Kdyby schade shořela, mohla klesnout spotřeba na absolutní nulu! :badgrin:
Hehtravex píše:ne ze bych temhle hrackam veril, ale HORST FUCHS je proste buh a nikdo mi to nevymluvi..... vyrobky co propaguje jsou temer zazracne... mixery na beton, prisady po kterych muzes jezdit bez oleje, vosk po jehoz aplikaci si muzes na kapote smazit vajicka.... v televizi je to pomalu zazrak, ale v realu???????
Pokud ten magnet vychvaloval Horst pak je to supermagnet, ale i kdyby ne, stejne bych si ho nekoupil.....
Jsem zvědavej kdy začne prodávat ten novej Identifikátor atomové energie z Temelína kterej měl v Rakousku docela úspěch (jsou to vypatlanci)Roger píše:Hehtravex píše:ne ze bych temhle hrackam veril, ale HORST FUCHS je proste buh a nikdo mi to nevymluvi..... vyrobky co propaguje jsou temer zazracne... mixery na beton, prisady po kterych muzes jezdit bez oleje, vosk po jehoz aplikaci si muzes na kapote smazit vajicka.... v televizi je to pomalu zazrak, ale v realu???????
Pokud ten magnet vychvaloval Horst pak je to supermagnet, ale i kdyby ne, stejne bych si ho nekoupil.....no jo Horst....ten vzdycky vi jak i na ty nejvetsi prusery :badgrin:
tak nejak to asi s tim magnetem bude
Tu technologii jim zaslal sám vesmírný übermensch Aštar Šeran v zastoupení Horstem Šeranem Fuchsemskapetr píše:to Honza:
omyl Honzo omyl- ten přístroj se už dávno prodává stojí v přepočtu 30tis Kč a nejenže identifikuje škodlivou a zákeřnou energii z Temelína ale zároveň nám ji vrací zpátkyobjednat a přečíst váce můžeš ZDE http://www.nucleostop.de/Technik/technik.html
Proč mě napadáš člověče? Všechno vím včechno znám. Já jenom čekám až to bude prodávat Horst - to bude určitě turbo verze GDSCHskapetr píše:to Honza:
omyl Honzo omyl- t
No jestli to vymyslel tenhle [img]http://www.zes-reichwein.com/images/pic ... asmall.jpg[/img] tak to musí bejt bomba.skapetr píše:mi na tom taky nejsme pozadu, koupili by jste si třeba takovou čelenku od Dr. Raita která odstraní elektrosmog http://www.zes-reichwein.com/index.php? ... =product04 ?
jestli píšou to co píšou tak v dosahu několika metrů takové čelenky nejdou žádné mobilní telefony ani rádia či TVa bacha na letadla aby pilotům neselhal radar
skapetr píše:to Honza:
omyl Honzo omyl- ten přístroj se už dávno prodává stojí v přepočtu 30tis Kč a nejenže identifikuje škodlivou a zákeřnou energii z Temelína ale zároveň nám ji vrací zpátkyobjednat a přečíst váce můžeš ZDE http://www.nucleostop.de/Technik/technik.html
nevim jesltri vcera nebo jindy, ale v televizi (a to pak musi byt pravda!) ukazovali, ze saunabelt umi krom leceni zad taky celkem kvalitni popaleniny....kajdamajda píše:protože německy nemluvím tak nevím co tam píšou, ale nápis SERU se mi tam fakt líbí
![]()
je až neskutečný, na co všechno lidi skočej. A těch peněz, co stojí různí Kosmodiskové, SaunaBeltové a další zástupy jiných jim podobných. Nebylo by lepší to projezdit??
kajdamajda píše:A těch peněz, co stojí různí Kosmodiskové, SaunaBeltové a další zástupy jiných jim podobných. Nebylo by lepší to projezdit??