Příběh.... No já vím, jen to, že komunisté jejich rodině vše znárodnili, jediné co celou dobu zůstalo v rodině je tenhle Bentley. Je to snad nejkrásnější auto co znám, má prostě něco nepopsatelného, už když vedle něj stojíš tak to cítíšdali píše:![]()
![]()
Nádhera. Nebyl by k tomu i příběh?
jj, takovej jsem i já...mít motor, když je potřeba a plachty když foukáhoffi píše:.Už jsem si všiml,že tu je spousta volvistů,co musí mít hodně koní pod kapotou,ale ne každý musí za každou cenu předjíždět a pokořovat dotěrný ochcávky
Ser na lamani tatinka, nebud jako ja a zkus si na to nasetrit/nakrast samwickey píše: Uz lamu tatinka- at mame veterana v rodine (spis takoveho Youngtimera)
A co takhle švédská mašinka co si objednal Frank Drebin v Bláznivý Střele?drewid píše:No a ze mi to sype... Ale alespon se s mladou nenudime. Skoda ze tam v sortimentu nejni ten celokozeny komplet Gimpa z Pulp Fiction![]()
Dali, bohužel myslím, že článek nikde žádný nebude, je to r.v. 1938. Jo E-type je skvělé auto, ale poslední modely se mi již nelíbí. Nevím jak je to s normálním ježděním, ale E-typem stejně normálně jezdit nebudeš. Já byl vždy rozhodnutý pro Porsche 911, nejkrásnější jsou 2.4 a 2.7, ale od roku 77 se karosérie začali zinkovat a také se začal používat třílitr, který má mnohem lepší chlazení, napínáky rozvodů atd. Takže 911 SC je jasná volba :!:dali píše:Slintám čím dál víc! Neměl bys odkaz na článek kde je tohle konkrétní auto nafocený a popsaný? Pochybuju že by na takovej skvost nebyla někde recenze. Co jsem vygooglil tak je to asi 3,5 litre kolem roku 1935? Mě by úplně stačil E-type Jaguár Série I s 6válcem, celkem je i penězi zaplatitelnej, ale co jsem vyčet, tak na normální ježdění je daleko jistější a pořád taky dostupnější volba P1800.
Co vím tak na 911 ať je to jakákoliv musíš být extra driver, jinak to auto prostě nezvládneš!!! A co teprve Lancia Stratosdali píše:No mě se vždycky líbily roztažený blatníky Turba. Ale ustát 930 bez čtyřkolky, na to člověk musí bejt Pan řidič, takže zbejvá 993 Turbo, poslední vzduchem chlazený, jenže to už jsme zase na 50000 eurech a mít je tak si za ně můžeš nadělat spoustu jiný radosti.
LukášM píše: Co vím tak na 911 ať je to jakákoliv musíš být extra driver, jinak to auto prostě nezvládneš!!!
Stratos neni turbo, ale za to má motor 2,4V6 Ferrari Dino uloženej uprostřed. Lancia 037 má turbo čtyřválec.LukášM píše:A co teprve Lancia StratosTurbo je
![]()
Pozor, neplést 930 s 940 z jinýho topiku!jojo píše:Volvo for life 930 for death...
Uživatelé procházející toto fórum: Kein