Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Neznáte spolehlivého klempíře v Praze a okoli (pref. jih, východ). Neumím vyjíždět z podzemních garáží a tak jsem trošku pomuchlal pravý přední blatník :ryma: Vím že tady někdo chválil člověka z Mnichova Hradiště. Nakonec i tam bych zajel, ale něco blíž by bylo lepší... V T6R dělají i takové věci?
Lak je poškrábaný, na jednom místě i prasklý, takže se to bude muset nějak "zaretušovat". Myslím že to není tak moc abych kvůli tomu musel kupovat nový. Bohužel nemám digitál, takže to sem nemůžu dát...
Poreferuj jak jsi byl spokojen, nerad bych dál doporučoval něco, co není pinktlich. Ale podle dosavadních zkušeností budeš spokojen. Dědovi opravili nabořeného Citroena za babku, použili i díly z vrakoviště, které si sám dodal a ještě mu sháněli něco v druhovýrobě, aby ho to moc nebolelo. Byl to jeden z mála případů co jsem viděl, kdy opravdu brali ohled na starého (80 let) zákazníka a jeho finanční možnosti.
Tak jsem dneska ráno byl ve Veleni. Přišli se na to podívat, a na rovinu řekli, že i když to vyklepou tak to bude vidět a že to nebude dokonalý. Doporučili mi dát novej blatník. Blatník je totiž pomačkanej i v prolisech (hranách) a tam to moc prý vyklepat nejde. Obratem mi i zjistili cenu blatníku na jim spřízněném vrakovišti - prý 3500,- + asi 2500,- za lakování. Pokud by byl bílej, tak by se lakovat nemusel, ale neví jaké je barvy. Co jsem se díval, tak novej stojí 4000,- (+ lakování).
Takže budu asi shánět pravej přední blatník bíle barvy... Kdyby se u někoho doma jeden "povaloval", mám zájem :!:
Ve výsledku se servicem Princ tedy vlastně ani zkušenost nemám. Respektive, řekli na rovinu že toto by nebylo ono - a mohli říct "jóó to uděláme", a já bych pak byl naštvanej že to je vidět. Takže i z toho mála se zdá že ví co dokážou a neprodávají něco co neumí nebo nemůžou.
jo, o víkendu jsem byl u známého a hned jsem zneužil jeho digi foťáku. Takže pro ostatní neznalé (jako já) to co je na následujících fotkách nejde uspokojivě vyklepat...
Princáky znám:-) Jednou mi tam měnili na s40 destičky a seštelovali kulisu řazení. Přijel jsem na osmou, dal si kafe a po devátý jsem odjížděl - přesně podle domluvy. A cena se vším všudy byla kolem 1000Kč
_________________ Je: Škoda Superb 3
Bylo: Chrysler 300c CRD, SRT design, Škoda Octavia Combi Tour 1.9 TDI, 66 kw, v70-2.3 T5 - 176 kW - sazka edition, 850-2.5-125 kW, s70-2.3. T5 - 176 kW - R.I.P., s40-2.0-103 kW
Ahoj pěknej škrábanec-tohle nená cenu opravovat i když by to šlo,ale vem v potaz klempíře, lakýru, materiál a čas bez auta........
Zkusím se ti pozeptat.
_________________ XC 90 momentem aut. D5 2005 ST 1 volvocesky
S80 Fl summum D5 aut. 2004 ST 2 volvocesky
Bylo V 70 2,4 D 2006 Slimák
Bylo V 70 20t
Bylo 80 D5 automat 120 Kw modrá[/color]
Bylo V70I 2,5 TDI (D5252T)1997 103 kw white nomade
přítel k nezaplacení
Díky za nabídky. Kutnohorsko není až tak daleko, ale myslím že cena nebude daleko od výměny za nový (druhovýroba stojí asi 3,5t), hlavně díky nutnosti to nastříkat.
Řekl jsem si, že to teď řešit nebudu - klepat to asi stejne nepůjde dokonale, plus by se musel asi nastříkat. Na novej blatník + stříkání teď není (stavíme), takže jediná šance je natrefit na zdravej bílej blatník na vrakáči (aby se nemusel stříkat) a nebo počkat do února/března, kdy bude rozpočet méně napjatý (po kolaudaci )
Pokud byste někdo natrefili na bílej blatník, nebo zjistili že na nějakým vrakáčil ho mají, budu vděčněj za info.
Blatník nemám, ale radu ano. Pokud to vydrželo už tak dlouho, tak vydrž do jara. Potom nebudeš mít našponovanej rozpočet a taky nevíš dopředu, co by tě mohlo v zimě s novým blatníkem potkat. Podle zákona schválnosti (jedinej co spolehlivě funguje) bys mohl ještě novej blaťas v zimě nabourat.
ono to tak dopadne. Ten blatník totiž zrovna moc aktivně nesháním (jako že bych každou chvíli obvolával vrakáče). Ale myslím, že kdybych o nějaký za rozumný peníz jen tak "zakopl", tak bych ho vyměnil. Jinak čekám do jara, na jarní generální "ošetření" po zimě.
Jarda S40 píše:Podle zákona schválnosti (jedinej co spolehlivě funguje) bys mohl ještě novej blaťas v zimě nabourat.
Joo to znám mooc dobře - kdysi dávno mě v pátek nějaký dobytek natlačil pod zaparkovanou Avii, v sobotu jsem sehnal nový blatník, světlo, mřížku, přes noc a neděli jsme to s kamarádem všechno pospravovali a v pondělí dopoledne mě další lump nedal přednost a auto šlo rovnou do šrotu
dneska jsem mu ty fotky ukazoval a říkal že by by to bylo opravdu lepší sehnat nějaký z vrakoviště kdyby štěstí přálo,ale kdyby si nesehnal originál barvu tak ti to za něco cenu barvy a plniče a nějakou dobrotu střikne
_________________ nyní Volvo V70 / 2001 / 2,4i / 147kW / automat
je s umřetým motorem Volvo 850 / 1996 / 2,5 TDi / 103kW / manual
Zdravim.Tohle je jedine vlakno kde jsem nasel zminku o klempiri v okoli Prahy.Jsem z Neratovic takze do Velene to nemam daleko.Je tu nekdo kdo ma s tim servisem jeste nejake zkusenosti?Dnes mi nejakej prasak takhle vojel voolvika/viz obr./takze to chci nechat opravit tak aby to vypadalo jako nove.Hlavne bych chtel kvalitne provedenou lakyrnicinu aby auto nebylo za par mesicu nebo let vicebarevne.Platit to bude pojistovna takze bych se pokusil vyhadat nove ty zadni dvere,protoze mi prijde,ze ta horni hrana je az skrze plech.Jestli vi nekdo o jinem sikovnem klepmpiri tak uvitam jakykoliv navrh.Dik.
Změněná velikost 06062009718.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Volvo V50 2,0D Momentum 2005.............stříbrnej mazlík s krémovým vnitřkem!