Inak krasnaV40

Nj, volal jsem tam, vzala mi to zena, zrejme nejaka sekretarka, potvrdila mi chybu kW, a ze uz na to byli upozorneni (nechapu proc to jeste nemaji opravene ani na svych strankach - uz to svedci o flegmatismu k zakaznikovi), maji napsano 1 airbag (myslel jsem, ze volva maji v zakladu 2), a pry nehavarovano, ale servisni knizka k vozu neni (ze pry dostala informace od technika). No tot vse, kdybyste mel nekdo zajemselap píše:Nečekaně pěkná V 40 stojí teď v Brně v Azuře,je to 1.9 TB,pravda neměl jsem to nastartovaný,ale interier byl jak nový,velice udržovaný,nevím jestli se ti líbí kůže,ale tam byla jak u novýho auta a cena 105tKč za 98 taky není tak špatná a je to na orig 16" hlínách.
:mrgreen:joky píše:Nazdar,ja si chcem kúpit volvo v40 1.9D r.v 1999 a chcem s tempomatom ako zistím či ma tempomat??
Tak speciálně toto je socka non+ultra :?lakio píše:Rad by som nejake Volvo pre priatelku, skor dlhsie trasy tj diesel, vybava standard, spolahlive atd. cca okolo 90 - 100tKc
nasiel som napr. nieco taketo:
http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/detail/index.html?articleId=2602675&webId=WCA7B5
dik za postrehy
Ja som s benzinmi velmi spokojny ale myslim ze pri trase BA-PRAHA na ktoru ma byt auto urcene sa predsa len vyplati ropak.Lachtan píše:
Osobně by jsem nezavrhoval ani benzíny (koneckonců moje přítelkyně přešla s dieselové Feldy do Modrého a je naprosto spokojená), jedinou výhodu dieselu ve 40 vidím v tom, že snese hrubé-neumělé-humpolácké zacházení při rozjezdech.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé