Hezký kousek..... nafta.......já spíš benzín, ale při těch cenách teď, pomalu jdu do kolen, ale tyhle PSA-Ford motory,no nevím, D5 bych bral všemi deseti.Michal.NoIdentity píše:Zdravím všechny, už asi 14 dní permanentně pročítám tohle forum a zvažuju koupi V50tky. Zatím jsem pročítal jen jako anonym, ale dnes jsem dělal větší zátah na pár autobazarů a napadlo mě, že třeba někdo poznáte auto, které jste už někde viděli, nebo snad budete z okolí a mrkli jste se na něj a tudíž mi sdělíte svoje pocity a proto registrace a proto hned otravuji![]()
Takže do oka mi dost padla tahle černá V50 http://www.cars.cz/xchanger/custom/davocar/detail_vozidla.jsp?cid=12984832441424639&uid=11969601312391 neměl jste někdo už tu čest seznámit se s ní osobně?
Děkuji za reakce a případně kdybyste někdo věděl o kvalitní V50 na prodej, určitě rád uvítám prověřené typy. Tak Volvu zdar!
Jinak já jsem majitelem teprv 4 měsíce a po ujetí 14 tis.km velká spokojenost. Naprostá pecka pro pohodové plutí krajinou a když je potřeba tak podřadím šlápnu a letím, podvozek sedí jedna báseň. Co dodat, kup TO!!!