Tak jen malá zkušenost při shánění ojetiny přes soukromej inzerát (v Áčkách bych to možná čekal, tady jsem byl zděšen).

podvodníků, co tě ženou přes celou ČR na plečku, je plnej bazoš. Já když kupoval Xc90, tak jsem kvůli tréningu, abych se do těch keců týhle komunity dostal, udělal pár telefonátů. Co sem slyšel za historky, rádoby osobní sdělení o vlastnostech auta po 5 sekundách, zázračných otoček zmrdů, co prodávali auto s automatem na repasi, a že mně to neprodaj, protože chci slevu, a že jim právě někdo slíbil, že jim to za 2 tisíce opraví.... to jsem byl v úplně jiným světěxJura píše:Tak pán prodával za 165tis totální vrak :/. Kožený sedačky rozedraný, každej díl karoserie aspoň jeden škrábanec, nebylo víko motoru, izolace kapoty prokousaná od kuny, interiér ošahanej, sedřenej.....chtěl sem to moc, říkám si, stáhnu to aspoň 10tis dolů (byly k tomu fungl nový kola 16ky letní). Jenže pak jsme vyrazily na zkušební jízdu. A to už byla úplná komedie...brzdy vibrovaly celým autem, na rovince zařadím 3ku, pedál na podlahu, auto nezareagovalo a stejnou rychlostí se plazilo dál...ptám se "inzerát byl na 1.8 benzín ne? 92Kw ne?" Protože tohle jede hůř než moje Ibiza 1.4 (cca 44Kw)...."hmm, já nevím, jezdí s tím žena". "To ste takhle koupil??" "Jo" "Hmm, tak Vás někdo hodně slušně natáhl", děkujeme, jedeme domů.....
Tak jen malá zkušenost při shánění ojetiny přes soukromej inzerát (v Áčkách bych to možná čekal, tady jsem byl zděšen).
Objeli jsme několik aut a všechna byla stejná, prostě rezavé prahy hned za předním kolem. Ale když ji tak moc chtěla tak jsme vzali tu co byla rezavá nejmíň.xJura píše:Sestřenka koupila blbě
DekujuHaben píše:Svinaci tu nejsem, prejeme, at to rezave uvnitr skryte neni, ale co jsem vsude mozne vycetl a pochytil, tak bohuzel u Mazdy neni otazkou JESTLI ale KDY...
Treba posledni generace Mazdy bude jiz antikoroznijinak posledni Mazdy se mi libi a moc
Hele nic ve zlym, ale píšeš to správně. Brácha si jí koupil taky, je to fakt pěkný auto.xJura píše:...Ale neočekávám kladné reakce, jsem přeci na Volvo fóru...
Je to nelidský, protože to jsou AAA-čkajattra píše:Ahoj, shánim V50 D3. Nebyl se náhodou už někdo podívat na tohle?
http://auta.yauto.cz/volvo-v50-d3-110kw-2350184.html
Mně to přijde nelidsky dobrá koupě. Takže čekám nějakou levárnu. A nebo jsem něco přehlíd?
Dík.
Další možnost, že už tam auto ani není (inzeráty nechávají aktivní třeba i půl roku). Když tam přijedeš tak řeknou, že se zrovna prodalo a budou ti nutit jiné podobné... Ani se nediv když tam přijedeš pro volvo, že ti budou nabízet třeba peugeota, že je vlastně lepší a podobně.. (tak to bylo u kámoše) a to ho po telefonu ujistili, že tam auto, pro které jel (S60), stojí.Deshi píše:Je to nelidský, protože to jsou AAA-čkajattra píše:Ahoj, shánim V50 D3. Nebyl se náhodou už někdo podívat na tohle?
http://auta.yauto.cz/volvo-v50-d3-110kw-2350184.html
Mně to přijde nelidsky dobrá koupě. Takže čekám nějakou levárnu. A nebo jsem něco přehlíd?
Dík.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]