dodávám, že jsem teoretik, nikdy jsem nic nedovážel, ale několikrát jsem se o to zajímal

Harry píše:1. mně decodér potvrdil to, co mám v autě i podle vadisu
2. nevím, možná, ale spíš asi zkus autorizák
3. měla by zapnout určitě, nevím o kolik stupňů, ale řekl bych o pět
Ty máš zřejmě V50,2004, motor D4164T. víc jsem nezjistil.
Teda nafotot auto tak, že z výbavy není nic vidět - to je teda umění a multifunkční volant mě dostalpitris píše:Zdravím. Tak jsem byl v tom Německu se podívat na tu T4... no hrůza!! Takže na to kašlu a našel jsem tuto V40T v Praze. Proto bych chtěl poprosit někoho, kdo nebydlí daleko, jestli by byl tak laskavý a mohl tu V40 obhlídnout. Případně by jsme se mohli domluvit, že bych přijel taky, ale z Ostravy to mám celkem z ruky...
http://www.tipcar.cz/volvo/volvo-v40-1. ... 60005.html
Děkuji moc
Na velkého psa je kufr V50 opravdu malý. Psa sice nemám, ale vozím tam spoustu věcí a často musím sklopit sedačky. Velikost jde nejlíp popsat tak, že pokud do zavazadlovýho prostoru člověk postaví vedle sebe příčně čtyři pneu na discích, vyjde mu to bez sklopení sedaček tak fousově, že se tam už nic dalšího ani omylem nevejde. Jen na jedné ze stran zbude cca 15 cm mezera. Ale na výšku i hloubku je to akorát. Takže velký pes by měl myslím smůlu.Lumpy píše:Ahoj, nevšimnul jsem si tohoto tématu, tak to sem dávám znova:
Právě řeším, že Zafiru (se kterou jsem narozdíl od jiných spokojený) vyměním za něco lepšího. No a rozhodovali jsme se dlouho mezi V50 a V70 (máme velkýho psa, takže zatím jediné kritérium ). Nakonec to vypadá, že V50 s motorem 2.0D, r.v. 2004 - 2005, výbava min. Momentum, ale když se zadaří tak samo Summum. Chtěl bych, aby to mělo najeto tak max. 130 - 150 tis. km, cena tak do 350 000. Je to reálné? Jen mě trochu děsí prostor ve V50, hlavně na zadních sedadlech.
Teď mám zrovna nabídku od kamaráda na V70 2.4 D5 (r.v. 12/05), najeto 130 tis., výbava Momentum, interiér v černé kůži, barva černá met., automat za cca 320 000. Je to dovoz z IT, ale přímo z Volva, kde je auto na protiúčet za nové. Je to dobrá cena? Mám projitých x-stránek s bazarama atd., už jsem z toho KO, můžete mi poradit? Volvo jsem nikdy neměl, ale je to můj sen, takže si doufám letos šupnem pod stromek.
Máte někdo zkušenost s firmou, co dováží Volva a Saaby a jsou od Židlochovic u Brna (na tipcars mají v podpisu ŠVÉDSKÉ VOZY). Dneska se tam jedem podívat a rozhodnout mezi V50 a V70. Můžete mi někdo dát reference?
Díky za pomoc
Já jsem s ním o tom debatoval odpoledne viewtopic.php?f=28&t=7000&hilit=&p=179710#p179710 a zítra se ozve. A pes, kterého má, no řekněte sami, jestli se tam vejde.Lumpy píše:Ahoj, nevšimnul jsem si tohoto tématu, tak to sem dávám znova:
Právě řeším, že Zafiru (se kterou jsem narozdíl od jiných spokojený) vyměním za něco lepšího. No a rozhodovali jsme se dlouho mezi V50 a V70 (máme velkýho psa, takže zatím jediné kritérium ). Nakonec to vypadá, že V50 s motorem 2.0D, r.v. 2004 - 2005, výbava min. Momentum, ale když se zadaří tak samo Summum. Chtěl bych, aby to mělo najeto tak max. 130 - 150 tis. km, cena tak do 350 000. Je to reálné? Jen mě trochu děsí prostor ve V50, hlavně na zadních sedadlech.
Teď mám zrovna nabídku od kamaráda na V70 2.4 D5 (r.v. 12/05), najeto 130 tis., výbava Momentum, interiér v černé kůži, barva černá met., automat za cca 320 000. Je to dovoz z IT, ale přímo z Volva, kde je auto na protiúčet za nové. Je to dobrá cena? Mám projitých x-stránek s bazarama atd., už jsem z toho KO, můžete mi poradit? Volvo jsem nikdy neměl, ale je to můj sen, takže si doufám letos šupnem pod stromek.
Máte někdo zkušenost s firmou, co dováží Volva a Saaby a jsou od Židlochovic u Brna (na tipcars mají v podpisu ŠVÉDSKÉ VOZY). Dneska se tam jedem podívat a rozhodnout mezi V50 a V70. Můžete mi někdo dát reference?
Díky za pomoc
Já kupoval tu svoji ve 184 tkm, a ničemu to vážně nevadí. Kdyby měla 250, řekl bych, ať si dáš na nějaký věci pozor, ale diesel ve 130ti je jen lehce zajetý... pokud to tedy není přetočený, ale předpokládám, že servisku to má, případně si to ještě navíc necháš v ofiko servisu zkontrolovat.Lumpy píše:to old.fashioned: ano, jsou to ti od Židlochovic (dědina vedle). Teď mi volali, že by možná vzali Zafiru protiúčtem, ale ne za to co chci, lehce pod, ale zase mi může tu ztrátu kompenzovat na ceně volva, takže je schopen jít níž. Pokud veme zafiru, příští týden stojí V50 v garáži. Viděli jsme to večer a projížděli taky po tmě, takže určitě plánujem další návštěvu a prolezu to za světla, abych měl jistotu. V70 má sice větší kufr, ale když jsem si nastavil v obou autech sedačku podle sebe, tak mi prostor za mnou přišel víceméně stejný.
co myslíte na ty km, je 130 tisíc na 2.0 D moc nebo je to v klidu?
Po levý ruce je vedle otočnýho knoflíku, kterým se zapínají světla, i kolečko pro nastavování sklonu předních světel, tam si to můžeš poštelovat jak potřebuješ. Na levé straně od toho spínače světel je nastavení osvětlení palubky, na pravé tohle, anebo obráceně, takhle zpaměti nevím, každopádně to tam jeLumpy píše:to jaz: dík, myslel jsem si to. Doklady k tomu jsou, ještě jsem je neviděl, chci se na to jet ještě jednou pořádně podívat, tak zkontroluju i doklady. Do Volva s tím určitě zajedu, stejně tak nechám kamoša právníka mrknout na smlouvy atd, případně sepsat smlouvu od něho. Jediná věc co mi vadila bylo to, že to svítilo moc před auto, ale to možná bude přeštelovaná výška světel, to chci ještě zjistit. Jinak mě málem trefilo, než se mi podařilo dát dálkový...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé