a nebo to fakt resit tak jako Martines... vykuchat a nahratit

a v cem je ten problem?eLzyx píše: pak je tu problém s Compatible with iPod™ 3G, 4G, 5G, Mini, Nano, Video [not compatible with 1st & 2nd Generation (10GB/15GB), iPod shuffle ]
koch píše:a v cem je ten problem?eLzyx píše: pak je tu problém s Compatible with iPod™ 3G, 4G, 5G, Mini, Nano, Video [not compatible with 1st & 2nd Generation (10GB/15GB), iPod shuffle ]
v tom, že oba odkazy co jsi tu dal na ipody jsou 1st and 2nd generation. Ale to už je jedno. Čirou náhodou se mi povedlo sehnat iprda 3generace za pár šupů. Teď už jen ten adaptér.koch píše:a v cem je ten problem?eLzyx píše: pak je tu problém s Compatible with iPod™ 3G, 4G, 5G, Mini, Nano, Video [not compatible with 1st & 2nd Generation (10GB/15GB), iPod shuffle ]
pockej... ipod 1. a 2. generace jsou ty prvni modely ipodu... velke bile krabice s mechanickym rolovacim koleckem cernobilym displejem... muzejni typy... odkazy ktere jsem ti tam dal jsou ipody ktere s adapterem fungovat budou...eLzyx píše:v tom, že oba odkazy co jsi tu dal na ipody jsou 1st and 2nd generation. Ale to už je jedno. Čirou náhodou se mi povedlo sehnat iprda 3generace za pár šupů. Teď už jen ten adaptér.koch píše: a v cem je ten problem?
a nevyužíváš nějakých specializovaných zásilkových služeb (třeba kvůli hromadným objednávkám z více míst USA)?koch píše:ja bydlim v cechach, mam ceskou adresu a nechavam si veci posilat do cech... procleny balik? takovy pojem neznam...
nejlepsi klasika usps... poprosim prodavajiciho az na "zeleny listecek" napise neco ve smyslu "used electronics" nebo jiny hodnotu degradujici popis a pozadam o uvedeni celni hodnoty napr 7.95...eLzyx píše:a nevyužíváš nějakých specializovaných zásilkových služeb (třeba kvůli hromadným objednávkám z více míst USA)?koch píše:ja bydlim v cechach, mam ceskou adresu a nechavam si veci posilat do cech... procleny balik? takovy pojem neznam...
od 1.12.2008 se neclí zásilky v hodnotě menší než 150€ :pij: Supééérkoch píše:ja bydlim v cechach, mam ceskou adresu a nechavam si veci posilat do cech... procleny balik? takovy pojem neznam...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé