Prostě okno se zastaví až v dorazu a nebo o překážku (to se ale motorku moc nelíbí), hlavu to bohužel neucvakne a ani nevěřím, že by mě to alespoň udusilo - tak silný zas ten motorek néjni

Řešit to ale nemíním - ani teď a ani v budoucnu.
Lachtan píše:Protože jsi svou mysl zaměstnal ůůůplně něčím jiným - přiznej to![]()
![]()
Sice ještě nejsem mrtvý (ačkoliv by to někteří zajisté uvítaliSuGi píše:...Ano, je to sice několik let starý návod, ale ty lidi co to dělali nejsou mrtví a jsou zde stále aktivní
Lachtan píše:Sice ještě nejsem mrtvý (ačkoliv by to někteří zajisté uvítaliSuGi píše:...Ano, je to sice několik let starý návod, ale ty lidi co to dělali nejsou mrtví a jsou zde stále aktivní), ale v posledních měsících se cítím totálně "vyhořelý", bez nápadů a bez nálady...
Večer se na to podívám a zkusím sepsat nějakou odpověď
Přesně tohle byl i důvod, proč jsem se do toho pustil - také mě štvalo když jsem vyjížděl z parkoviště a vítr mi hnal déšť nebo sníh do xichtu. Takhle písknu kartou do čtečky, ťuknu do obladače okna a dál se o něj nemusím starat a v klidu se mohu soustředit na výjezd do uliceSuGi píše:Neni to důležitý, ale je to praktický - když jedu třeba v zimě z podzemního parkoviště, předložím kartu na odemčení, předemnou je zatáčka a já musim několik sekund držet tlačítko aby se mi zavřelo okno a zbytečně se nevěnovat řízení.
Dle mého laického názoru by to takhle mělo fungovatSuGi píše:stačí použít normální spínací relé s 4mi vývody? Netuším kam přesně bych měl co zapojit
3 = 85
5 = 86
2 = 30
1 = 87
bude to fungovat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé