prosím o radu. Kdyby jste měli na výběr mezi těmito dvěmi převodovkami, co by jste si nechali?
Já jsem pro 4+OD, sice víc možností co se podělá, ale je to hračička

Jak jsou na tom přovodový poměry?
Díky, crtec
no ja bych volil kombinaci obojiho, uz nejakou dobu uvazuji o modifikaci 5q (M47) a to skloubenim s M46 - jinymi slovy. vytvorit 5QOD.... sestej kvaltik by mel rozhodne vyznam - sice jen na dalnici, ale i tak... a kdyz uz se zminuji, neni tu nekdo, kdo by poskytl OD na pokusy? Staci i nejakej vycochtanejsi.... pokusnou 5q almaru uz jsem vyclenil...crtec píše:Zdravíčko,
prosím o radu. Kdyby jste měli na výběr mezi těmito dvěmi převodovkami, co by jste si nechali?
Já jsem pro 4+OD, sice víc možností co se podělá, ale je to hračička
Jak jsou na tom přovodový poměry?
Díky, crtec
Pripojeni na olej neni provblem, prehodi se cely zadni viko - po drobny uprave), kardan je nutno asi o 15 - 18 cm zkratit, nebo taci i o min, ale pak se musi dat kratsi unasec (plati jen pro benzinovou verzi)....crtec píše:To vubec neni blbej nápad !
Ale sestku zaradím maximálně jednou za sto let... - 150 a výš
A co kardan, bude 5q + OD stejně dlouhá jak 4q+OD ?
A připojení na olej z 5q?
do V2xx se to vleze bez problemu, do 7xx uz je to horsi a bude nutno upravit mirne tunel - rozsirit, ale nijak dramaticky, je to resitelne. Problem nastava u vozdiel, ktere pouzivaji "krabicovy" silentblok prevodovky (stejny jako pro AW71), tam bude potreba vyrobit novy drzak prevodovky, a mozna i mirne modifikovat "most". V kazdem pripade je nutne provest pokus, bez nej to nepujde.Ondra Hrubý píše:Tak tohle mě hodně zaujalo, už jsme nad tím s tátou taky přemýsleli.Jenom dotaz, zkoušel si jestli se ti tahle mžná kombinace vejde pod auto? Ale asi jo, jinak by nemělo cenu se s tim zaobývat. :-k A k tvýmu dotazu - možná že budu mít i zbytečnej OD ale musim se prohrabat krámama a to půjde až o víkendu. Ale nic neslibuju, aby mě tady potom nikdo nekamenoval :axe: :mrgreen:
no zkraceni samotne muzes sverit komukoliv, kdo umi zachazet se soustruhem a svareckou. Na vyvazeni kontakt samozrejme mam...Ondra Hrubý píše:Dobře, o víkendu to sundám z převodovky a příští týden se domluvíme na předání. Jo a ještě jeden dotaz - znáš někoho komu bys svěřil zkrácení kardanu?
jsem k nalezeni v Praze, do Vanoic zbyvaji ctyri dny - a popravde receno mezi svatky se aute opravdu vrtat nebudu - co takhle na schuzi v lednu? je to hned po novem roce...Ondra Hrubý píše:Tak už jsem smontoval ten overdrive, mám ho teda i s přírubou s kterou se montuje na převodovku. Kdy a kde bychom se mohli setkat?
OK, budes druhy nebo treti v poradi, mozna si to tvoje hodime jako druhej prototyp...Ondra Hrubý píše:No mám tu almaru z který jsem sundal overdrive, můžu Ti jí klidně půjčit - teď je mi stejně k ničemu![]()
No já bych o to zájem určirě měl, jak jsi napsal - rozhodně by to mělo význam
Líná sine se z toho stane tezko -odstupnovani kvaltu zustane, jen jeden pribyde a zvetsi se maximalka + hmotrnost o nejaky to kilo. Takze kdyz tam das mensi kola aby auto jelo stejne max jak driv, na krizovatkach budes natírat fsechnystanislav král píše:TAK TO JSEM NA NÍ TEDA ZVJEDAVEJ JAK BUDE SLAPAT.JESTLI SE Z TOHO AUTA NESTANE LÍNÁ SVINĚ A BUDE SI TOČIT PŘI 140 TAK 2500 TAK BUDU MIT SPOLU S VAMA NEJLEPSI AUTO POD SLUNCEM:finga: A KDY MÁ BÝT UDĚLANÝ PRVNÍ PROTOTYP?
Miki píše:tak jak jste dopadly s tím 5+OD :?: