Mnoo, gut, na jare si bude muset asi umyt auto a mozna trocha prelestit cumak od kdejakeho bordelu, co vsude ted v zime lita...jinak asi nic, nechat, jezditLachtan píše:Porád jsem hledal fotku poškození Volva a pak mi došlo, že to je všechno

Mnoo, gut, na jare si bude muset asi umyt auto a mozna trocha prelestit cumak od kdejakeho bordelu, co vsude ted v zime lita...jinak asi nic, nechat, jezditLachtan píše:Porád jsem hledal fotku poškození Volva a pak mi došlo, že to je všechno
Tak a ted tu Toyotu iQ versus V70X-Tuner píše:Je vidět že je to opravdu Volvocelkem dost mě to pobavilo , když jsem viděl to Volvo (téměř nedotčený a Fáčko celkem zlikvidovaný
nažeru se z jejího povinnýho ručení. z ní by nic nevypadlojarek.krizan píše:No je vidět u aktérky, že co na hlavě, to v hlavě ( slámu ). No dopadlo to relativně dobře. Doufám, že si ji zkásl za ten lak.
Hm... to není hezký... hádám, že příčinou těch úmrtí byly ty mraky naloženích věcí vzadu, co...hayney píše:kamarád se dnes vracel z rakouska z lyžovačky a cestou potkal tuhle bouračku, nic pěkného, dva mrtví, zavinil to ten v tranzitu a mrtví byli v transporteru. tak si dávejte bacha. jde mi z toho mráz po zádech
http://aktivnews.de/z_einsatzbilder_2010/thumbnails.php?album=79
Nač hledat složitost, nejspíš předjížděl a nestihl.raolsa píše:Hm, že by mikrospánek? Nebo mu upadla cigareta, či ladil rádio. No to už se asi nedozvíme.
Uživatelé procházející toto fórum: Jarda.JM, Pepino33