https://www.novinky.cz/koktejl/185899-italsti-policiste-zdemolovali-sve-lamborghini-za-5-5-milionu.html
..a že půjde na vrakáč ?? za týden bude v "Áčkách" jako nebourané. po prvním majiteli...
Hmmm ja by som sa bál dať tehotnej manželke také staršie autoraolsa píše:Naštěstí do stromu. Kdyby ho minula, mohla skončit po desetimetrovém letu na střeše v řece.Ale naštěstí se jí nic moc nestalo. Jenom má modřinu na ruce a odřená kolena. Mimčo je snad v pořádku. A až se narodí bude z něj volvista.
Ouvej... ta 406 je teda solidní papírák, ačkoli 60 není úplně malá rychlost...doktor píše:nachomějtnul jsem se k bouračce minulé pondělí. Zatáčka pravotočivá, taková ta hnusná, jak jede lehce do kopce, na horizontu zatáčí doprava a pak pokračuje z kopce. Odhaduji rychlost v zatáčce tak na 90-100km/h, náraz pak ve 60km/h. Za zatáčkou přešel do protisměru, zakroutil, ulít zadek, auto do rotace, strom je zakroužkován. Podle záznamů nehody - značek na silnici, moc nechybělo a měl by ten strom o 20m blíže na opačný straně silnice.
Bilance: 1 zaklíněný řidič - 30 let, náraz na levou stranu, kde zlomené všechny žebra, klíční kost, pánev, 1 kost předloktí, pořezán v obličeji, na pravé straně zlomené obě kosti předlokt. Dále propíchlá plíce vlevo, roztržena slezina. Je naživu, traumacentrum v Praze.
Auto, Peugeot 406 kombi - po smrti, jedinou záchranou tomu klukovi bylo že maximum nárazu přišel na B sloupek, který většinu energie přenesl na opěradlo sedáku. který byl doslova zrolovaný. Být náraz o 20 cm více vepředu, tak je vymalováno. Takže jezděte opatrně.
http://www.hzskladno.cz/?det=1029
Na autě je vidět co je to za šrot.Zmuchlané jak plechovka od Coca Colydoktor píše:nachomějtnul jsem se k bouračce minulé pondělí. Zatáčka pravotočivá, taková ta hnusná, jak jede lehce do kopce, na horizontu zatáčí doprava a pak pokračuje z kopce. Odhaduji rychlost v zatáčce tak na 90-100km/h, náraz pak ve 60km/h. Za zatáčkou přešel do protisměru, zakroutil, ulít zadek, auto do rotace, strom je zakroužkován. Podle záznamů nehody - značek na silnici, moc nechybělo a měl by ten strom o 20m blíže na opačný straně silnice.
Jj, moje žena taky není nadšená z V70 - protože při svých 157cm nevidí rozměry auta (kde začíná a končí). A taky odmítá vyjet na D1 (se nedivim), přitom při průjezdu Švédskem a Finskem (i v noci při sněhové vánici) byla v pohodě...doktor píše:To je těžký. Moje žena V70 řídit nechce - prý moc velké. Taky jí trvalo, než si zvykla na 460. ...
Se dělaj přeci nějáký ty podprdelníky, ne?raadjek píše:Jj, moje žena taky není nadšená z V70 - protože při svých 157cm nevidí rozměry auta (kde začíná a končí). A taky odmítá vyjet na D1 (se nedivim), přitom při průjezdu Švédskem a Finskem (i v noci při sněhové vánici) byla v pohodě...doktor píše:To je těžký. Moje žena V70 řídit nechce - prý moc velké. Taky jí trvalo, než si zvykla na 460. ...
Potřebovala by něco menšího, nebo něco z čeho má lepší výhled... na zabijačce ve štokách se jí líbila XC60. Z toho prý vidí
To bol stĺp? ako sa Ti to stalo?wickey píše:tak se pochlubim taky - tady je duvod proc uz vic jak mesic jezdim kombikem..
Dělají, ale taky musí dosáhnout na pedályTom85 píše: Se dělaj přeci nějáký ty podprdelníky, ne?
Aké sú tam škody? Vyzerá to nevinne, ale pod nárazníkom to asi moc v poriadku neostalo, či?wickey píše:ťažné na aute predomnou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé