Havárie a nehody cizí i naše (Upozornění- drsné fotografie)

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
Warcz
Vůz: V70 II 2,5T AWD AT

Příspěvek od Warcz »

PetrXC70
Vůz: XC 70 2.4D 2010

Příspěvek od PetrXC70 »

Podle mě, kdyby se rozhlídnul pořádně, tak je musel vidět...

Čahoun
Vůz: V 740, B230K, 88´

Příspěvek od Čahoun »

Poslední dobou jezdí policajti jak hovada. Jen v tomhle týdnu přejetá holka někde u Kladna, teď ta bouračka u Č. Brodu. I když mám majáky, nemůžu letět jak idiot. Doufám, že jim to přišijou, ale je mi jasný, že si ta banda vzájemně kreje záda a odskáče to ten chudák v dodávce.

jirkaTDI
Vůz: V70 II D5 120kw 2004

Příspěvek od jirkaTDI »

Podle tý palubní kamery, času na videu a vzdálenosti na mapě tam měl před střetem v průměru něco kolem 140-150 km/h a to už ke konci brzdil.
Tak jen hádám, že než začal brzdit, tak tam mohl mít kolem 180 km/h. Jako můžeš klidně řídit jako bůh, ale prostě vůbec nečekáš, že se k tobě někdo blíží protisměrem takhle rychle, povolená tam je 70 km/h.
Přijde mi úplně zbytečný, aby tam policie letěla takovou kládu, majáky neznamenají nesmrtelnost.

ivanvanata
Vůz: xc60 D5

Příspěvek od ivanvanata »

no video jsem taky zkouknul. nic toho blba co si hraje na simira neopravňuje jet tímhle způsobem...ano dodávka tam neměla vjet, ale pokud přijížděl nejm. 150km/h na 70ce tak je dement a ten dodávkář ho vůbec nemusel vidět, policajt hlavně neměl žádný relevantní důvod ke spěchu. poslední dobou jezdí orgáni jak magoři i po praze mezi lidmi.

Warcz

Příspěvek od Warcz »

Ještě doplním jak si myslím že to bylo. Pan v dodávce se podíval vlevo a viděl přijíždět naklaďák tak si řekl že to stihne. Podíva se vpravo a viděl volno. Má řidič předvídat policejní auto v protisměru ?
image.png
image.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

python.p
Vůz: XC70 D5 2008

Příspěvek od python.p »

ivanvanata píše: 30 led 2025 21:54 no video jsem taky zkouknul. nic toho blba co si hraje na simira neopravňuje jet tímhle způsobem...ano dodávka tam neměla vjet, ale pokud přijížděl nejm. 150km/h na 70ce tak je dement a ten dodávkář ho vůbec nemusel vidět, policajt hlavně neměl žádný relevantní důvod ke spěchu. poslední dobou jezdí orgáni jak magoři i po praze mezi lidmi.
A to víš prosím jak, že neměl důvod ke spěchu? Jakože si jeli 180km/h pro svačinu? Prosímtě ...
Čahoun píše: 30 led 2025 20:39 Poslední dobou jezdí policajti jak hovada. Jen v tomhle týdnu přejetá holka někde u Kladna, teď ta bouračka u Č. Brodu. I když mám majáky, nemůžu letět jak idiot. Doufám, že jim to přišijou, ale je mi jasný, že si ta banda vzájemně kreje záda a odskáče to ten chudák v dodávce.

Muselo tě neuvěřitelně naštvát, napsat příspěvek po skoro roce, copak dostal jsi nějakej neoprávněněj flastr? Nebo tě nedejbože bez důvodu kontrolovali? :ROFL:
Tak určitě... ani hovno. Odskáčou to oni, protože jeli pod VRZ a takhle tam najet je prostě nesmysl, musí počítat s tím, že jim tam někdo vjede. Něco málo mám pod majáky naježděný, jsou to víceméně kolegové, ale nalítl tam prostě jako prase a stejně tak to půjde za ním. Takže si můžeš dát zase nohy na stůl a hodit se do klidu. Nikdo nikoho krýt nebude, to se neboj.
Warcz píše: 30 led 2025 21:58 Ještě doplním jak si myslím že to bylo. Pan v dodávce se podíval vlevo a viděl přijíždět naklaďák tak si řekl že to stihne. Podíva se vpravo a viděl volno. Má řidič předvídat policejní auto v protisměru ?
image.png
image.png
Tady můžeme špekulovat.

Měli vrz, měl je slyšet, mohl je vidět.
Má dodávku, přes osobák by je mohl vidět, ne?
Věnoval se ten řidič dostatečně řízení? Nebo řešil telefon / radio / svačinu?

Jak jsem tu už psal, najeli do té křižovatky jak hovada, to tak bohužel je. Ano máš majáky, můžeš jet svižněji, ale důležité je dojet, než tam být o 5 vteřin dřív i když taková malá chvíle může kolikrát rozhodovat.

VIDA k dispozici - Blansko, Brno, Olomouc

labanos
Vůz: neVolva

Příspěvek od labanos »

Policajt podle mě jel tady moc rychle a sám nepředvídal (což se chce po každém). Určitě bych s ním nechtěl jet jako spolujezdec takhle v provozu, nejsem blázen a chci přežít, protože tohle se může rychle zvrtnout (a tady štěstí došlo a zvrtlo se).

dumi.cz
Moderátor
Vůz: V70 '97 B5254T@192PSI Black | 850 '95

Příspěvek od dumi.cz »

jak vubec dopadli ti policajti? Jsou zivi?
850 '96 D5252T combi - Daisy

python.p

Příspěvek od python.p »

Podle všeho jsou už doma :)

PetrXC70

Příspěvek od PetrXC70 »

Na to jak to vypadalo strašně je to celkem překvapení... :good:

mr1

Příspěvek od mr1 »

Co tak zatím odpozorovávám, tak veřejností je lynčován ten řidič Téčka. Podle mě, když jeli sepisovat papíry k nehodě, je úplně něco jiného, než kdyby pronásledovali těžkého zločince.

ivanvanata
Vůz: xc60 D5

Příspěvek od ivanvanata »

python.p píše: 31 led 2025 07:11
ivanvanata píše: 30 led 2025 21:54 no video jsem taky zkouknul. nic toho blba co si hraje na simira neopravňuje jet tímhle způsobem...ano dodávka tam neměla vjet, ale pokud přijížděl nejm. 150km/h na 70ce tak je dement a ten dodávkář ho vůbec nemusel vidět, policajt hlavně neměl žádný relevantní důvod ke spěchu. poslední dobou jezdí orgáni jak magoři i po praze mezi lidmi.
A to víš prosím jak, že neměl důvod ke spěchu? Jakože si jeli 180km/h pro svačinu? Prosímtě ...
Čahoun píše: 30 led 2025 20:39 Poslední dobou jezdí policajti jak hovada. Jen v tomhle týdnu přejetá holka někde u Kladna, teď ta bouračka u Č. Brodu. I když mám majáky, nemůžu letět jak idiot. Doufám, že jim to přišijou, ale je mi jasný, že si ta banda vzájemně kreje záda a odskáče to ten chudák v dodávce.

Muselo tě neuvěřitelně naštvát, napsat příspěvek po skoro roce, copak dostal jsi nějakej neoprávněněj flastr? Nebo tě nedejbože bez důvodu kontrolovali? :ROFL:
Tak určitě... ani hovno. Odskáčou to oni, protože jeli pod VRZ a takhle tam najet je prostě nesmysl, musí počítat s tím, že jim tam někdo vjede. Něco málo mám pod majáky naježděný, jsou to víceméně kolegové, ale nalítl tam prostě jako prase a stejně tak to půjde za ním. Takže si můžeš dát zase nohy na stůl a hodit se do klidu. Nikdo nikoho krýt nebude, to se neboj.
Warcz píše: 30 led 2025 21:58 Ještě doplním jak si myslím že to bylo. Pan v dodávce se podíval vlevo a viděl přijíždět naklaďák tak si řekl že to stihne. Podíva se vpravo a viděl volno. Má řidič předvídat policejní auto v protisměru ?
image.png
image.png
Tady můžeme špekulovat.

Měli vrz, měl je slyšet, mohl je vidět.
Má dodávku, přes osobák by je mohl vidět, ne?
Věnoval se ten řidič dostatečně řízení? Nebo řešil telefon / radio / svačinu?

Jak jsem tu už psal, najeli do té křižovatky jak hovada, to tak bohužel je. Ano máš majáky, můžeš jet svižněji, ale důležité je dojet, než tam být o 5 vteřin dřív i když taková malá chvíle může kolikrát rozhodovat.
sorry ale jeli sepisovat papíry k nehodě...to je ve všech mediích, takže důvod =0, ale i kdyby honili teroristu, nemohou ohrožovat ostatní, je to stejné jako kdyby střílel v davu

Munga
Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17

Příspěvek od Munga »

Je to tak, že má zapnutý maják neznamená že může zranit čí zabít člověka i kdyby jel zachraňovat jiného. Co děti, staří lidé.. Prostě arogance..

nebel
Člen VK
Vůz: 760 B280F + AW71 '89
Participant x 1

Příspěvek od nebel »

No, první příspěvek jsem před odesláním radši sám smazal, byl hodně negativní. Z osobní zkušenosti i zkušenosti kolegů můžu říct to, že profesní čest, ochotu a skvělé výkony si drží hasiči (státní i podnikoví).
Policajti i záchranka jsou dosti často „na přes držku". Teda záchranka aspoň vždycky dojede, byť pak zdravotníci občas držkují ohledně (stavu a vzhledu) pacienta.

Páni policisté se kolikrát ani dojet neobtěžují, do telefonu řeknou „pošlu tam někoho jak bude volný člověk" a během dalších jedenácti hodin nikoho neuvidíme. A když jsme se jednou opovážili držkovat, tak nám řekli „no ale dopadlo to dobře, ne? Tak vidíte..."

Aspoň že to tu dopadlo lépe než loni v noční Praze plné kamer a hlídek, kdy podobný ******* pod majáky zabili nevinnou mladou dívčinu jen proto, že chtěli být jako Simir a pronásledovaný jedinec se prvotně prohřešil jen hlučným výfukem a divokým vzhledem tuning káry.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pri-nehode-policejniho-auta-zemrela-v-praze-divka-40487980
Zil 130 CAS, 110kW, 1969

python.p

Příspěvek od python.p »

Brblej si jak chceš, všude je to o lidech a to že jsi nenarazil na blbce z řad HZS, je prostě jen náhoda, pár kolegů na přes držku tu taky máme, né že ne.

ZSS dojedeš vždy? Mě když krvácela manželka 2 týdny před porodem, tak ji řekli, jestli by nemohl přijet manžel, že posádku teď nemají u nás volnou - Blansko 2 posádky + inspektor provozu tuším, obě byly pryč, tak já mazal z práce jak namydlenej blesk, protože do pár by to nestihli.

PČR, je to stejný. Pokud je budou lidi volat ke kokotinám který pak musí řešit a že těch zbytečností je - třeba vykradenená fabrika za městem, kde majitel sere na zabezpečení - plot tam má, zámek taky, ale má tam tunu materiálu a 3 roky mu tam stále dokola někdo chodí sem tam něco pokrást a on to neřeší. Ale přijede ráno PČR a půl dne zajišťuje stopy a protože nejsme v kriminálce Las Vegas, tak z kamer poznají že tam někdo chodil a tím to končí, ale pán majitel na to sere a hotovo, když se tam jednou za měsíc zajede podívat a zjistí, že něco chybí, tak ani neví co a kdy se ztratilo.

A víš kolik je hlídek na okres Blansko a Boskovice? 3. Ano 3 a to jest 6 lidí, takže prostě nemůžu být všude a hned, to prostě nejde. Takže pokud je někde něco vykradený, tak to prostě počká, páč už to vykradený je.

Úplně stejně bych mohl pičovat na drážáky jakej je v tom bordel a co je vše špatně a dělám to? Ne nedělám, protože vím, že je to o lidech a že kolikrát za to prostě nemůžou.
Můžu ti vyjmenovat několik případů, kdy arogance, demence a neschopnost lidi na operačním dražních hasičů a nebo dispečinku byla do nebe volající - muselo se to eskalovat až na vyšší místa a to i kvůli zastavení na nějaké jednokolejné trati z horní do dolní.

A když už tady taháš tady tu tragedii, jak dopadlo vyšetřování? Ono přehlédnout a přeslechnout VRZ taky značí něco o schopnostech a způsobilosti řidiče.

Ejdou Rotacak
Vůz: V 70II T5 AWD, MY 07'HT-STAGE 3 + úpravy

Příspěvek od Ejdou Rotacak »

2 nebel

Tu holku zabil v první řadě řidič-debil, ucho nevyježděné. Běž se tam večer projít, je dost pravděpodobné, že zrovna pojede sanitka nebo cajti. Ta modrá barva se rozlévá po fasádách naprosto ukázkově na velkou vzdálenost, to samé zvuková signalizace. Přestaňte pořád bránit v provozu ty slabé, neschopné, zpomalené a nevyježděné. To přeci nemá být norma.

Romulusw
Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify

Příspěvek od Romulusw »

nebel píše: 01 úno 2025 23:16 ...... Teda záchranka aspoň vždycky dojede, byť pak zdravotníci občas držkují ohledně (stavu a vzhledu) pacienta........
Ano, takových je nepoměrně dost, na to, že je to známka naprosté neprofesionality, nebo vyhoření a rozhodně není nic, čím by se to dalo omluvit.

Ano, po předání pacienta (nebo odjezdu při ponechání na místě) si může posádka v soukromí zanadávat, komentovat, nebo jakkoli ulevovat, ale nesmí to slyšet třetí osoby. Natož aby to ještě někdo natočil.

Stejně tak za napadení si z 95% můžou sami svým neprofesionálním chováním.

python.p

Příspěvek od python.p »

PS: teď jsem s borcem od krimilanky řešil záznam z kamery (máme na stanici) protože se dva porvali, jeden dostal víc, neunesl to, tak se to řeší jako napadení.

Dřív by ten co by dostal na budku, sklopil uši a šel domů, dneska se volá, že tam je bitka, jsou tam zbraně a tak tam hnedka jede skoro vše co může a přitom se jen dva borci žduchaj kvůli kočce...

Warcz

Příspěvek od Warcz »

Tohle by mohli pouštět vždy když řidič zastaví. Třeba by ta ulička byla širší :-)
https://www.facebook.com/reel/1327626611582156

Urvanej
Moderátor
Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40

Příspěvek od Urvanej »

Hele a nemaji to voni ve státech tak, že viník je automaticky ten, co se jim tam pletl? Matně si vybavuju, že pokud je blokuješ, tak můžou s tvym autem beztrestně udělat cokoliv, aby si udělali cestu.
745, D24, M47, 1990, Kája; 945, B230FT, AW71, 1995, Jaruna; V70, D5, M56, 2004, Bertík; 944, B230FT, M46, 1991, Blex; XC90 V8, 2004; 142, B20A, M40, 1970 ; C40, RWD, 2024, Tramvaj ex: S40, 1.8, m3p, 1997; 764, B280F, AW71, 1988, Tomasssovka; 244, D24, M47, 1990, Blu; XC90 V8, 2005, Mastodont; V40, B4204S, M5P, 1996.

powl
Vůz: V70 II D5 136kw

Příspěvek od powl »

cestu si sice udelali ale dal uz asi nepojednou...

Dural8
Vůz: V60

Příspěvek od Dural8 »

Kousek od nas - k te puvodni nehode V70 a Oktavky - nehoda je dle meho vzdy vice o stesti a pak az o deformacnich zonach. Kdyz se to proste nakoupi blbe, tak to i blbe dopadne. Coz je pripad i tehle oktavky s kamionem, protoze nedavno tomu je co tam v jednom dni vypochodovali 2 auta do stejneho stromu. Dneska se tam oktavce misto stromu postavil kamion. Duvod stejny - cerny led. To ceho se treba ja osobne bojim jako cert krize…

A hlavne nevytahujte video XC70 se Scanii, ze ta by to dala…
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Warcz

Příspěvek od Warcz »

PetrXC70

Příspěvek od PetrXC70 »

Zpět na „o všem možném :-)“