Naštěstí jel traktor správným směrem, je to přejezd v místním lomu a traktor jel teprv tam. Vracet se, bylo by to horší, vlek by měl plný štěrku.
Záběry z kamery jsou z vrátnice lomu.
4420 odjela z Rakšic v 5.53, na přejezdu mohla být o minutu až dvě později, je hned za stanicí. Vzhledem k tomu že traktor tam má "špacírkvalt" a zjevně nespěchá, tak s přihlédnutím k času si myslím že to nechtěl projet, ale byl v takovém tom polospánku, jen bohužel v blbý čas na blbém místě. Tenhle čas okolo šesté taky nemám rád, je to jeden ze dvou časů kdy to na mě též padá a musím se víc hlídat.
Tahle zatáčka jde říznout vcelku velkou rychlostí, vím o tom svoje, občas jsem to tam zkusili když jsme do lomu s techniky jezdívali na údržbu.
No ale to už řidič musí zdůvodnit jinde a jiným zda byl ospalý, nebo zda je jen trotl. Hlavní je že to odnesly jen plechy.
Spíš se jen zhoupnul, klesání tam narušuje vodorovná kolej, viz obrázky z mapy.cz:
P3935 - Ve štěrkovně
Olbramovice, Jihomoravský kraj, Česko https://mapy.cz/s/gokesugega
tvl to musí bejt nějaký nakažlivý, páč kolegovi ve 14 dní starý Alpině zrušil jeho první auto, fiat marea, tak dobře, že ho trefil na kolo, protože dával přednost jen z jedný strany frajer a to vjížděl z vedlejší. Kolega na tý hlavní uplně zastavil a ten ňouma ho nabral tak, že ohnul persnu na PP straně a jeho auto na odpis, totálka, škoda 25 000, bávo vlásečnicově prasklý světlo a odřenej nárazník, škoda 250 000,-.
nevím zda takové video patří na veřejnou část fóra - možná je to na hraně/za hranou. Módi, kdyžtak
na vlastní uvážení smažte. Ale sejmutý ozbrojený loupežník by asi neměl vzbuzovat lítostivé emoce,
není-liž pravda?
EDIT dumi:
schoval jsem aspon ten odkaz aby na nej neklik nekdo jen tak omylem....
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG