Jinak s přetahováním (nebo alespoň kontrolou) kol souhlasím.
To ti nezávidím, díky bohu že ste všichni OK.ivanvanata píše:když to tady tak čtu, říkám si že přispěju trochu sugestivně...bourat bych už nechtěl...volva mám proto, abych to nějak zkusil přežít když se to podělá. pánové nikomu opravdu nikomu to nepřeju, rozhodujou setiny vteřiny a milimetry a každej detail - kus plechu nebo traverza navíc co může v tu chvíli pomoct je volba život kripl smrt. proto už do menších aut resp. ani do oktávky nesednu. boural jsem v superbu, což malý auto není, výsledkem 19 zlomenin vč. hrudníku, utržený orgány , roztržená aorta srdce. když ležíte ve sračkách na silnici a omdlíváte bolestí je všechno fuk. vrtulník, sál, týdny jip týdny nepředstavitelných bolestí na morfiu a měsíce tělo jak handra. a to jsem byl vždycky chlap co když se netresfí do dvěří, jde s futrama. dny kdy nevíte co je s rodinou kdo je mrtvej a kdo ne jestli má vaše stará ruce...až budu mít náladu dám sem někdy fotku jak taková sranda vypadá. měli jsme štěstí, všichni jsme kupodivu tu hrůzu přežili, nikomu nechybí ruce ani nohy a já už dal 100 na bench i když mě hrudník ještě bolí jak kráva. já ten den přemejšlel že pojedem fabií ...proto mám dnes xc90 a xc60 i když jsem těžkou sůvu co žere 10 nikdy nechtěl
není to záruka ničeho ale budu radši ve 2t volvu než 1t hatchi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé