Nosound89 píše:Myslíš asi tohle co?
i tohle i toho kamioňáka

Nosound89 píše:Myslíš asi tohle co?
Tak to ještě že tam nic nejezdilo, to by byl dobrej průserraolsa píše:https://www.novinky.cz/krimi/440378-nakladni-auto-pohnulo-zeleznicnim-viaduktem-koleje-posunulo-o-centimetry.html
A já odkud to místo znám.
...a jeste bych mu naparil neposkytnuti prvni pomoci.dumi.cz píše:Nejhorsi je ze zatim.nikoho neobvinili ze to musi vysetrit. Video je jqsny co chtej zkoumat? Twn kkt je celym.autem v protismeru. Uz vidim.jak vyvazne bez trestu. Des...
???zceyee píše:Taky záleží na okolnostech, spíš čekaly jak se mu povede, kdyby umřel v nemocnici tak je to taky něco jiného. Jinak dumi zase pobavil, pan spravedlivý.Bakly píše:Mám za sebou dvě nehody na moto, naštěstí z obou jsem odešel po svých. Z jedné dokonce i odjel. Snad mě někde nečeká podobná, protože často člověk nenadělá vůbec nic.
A nebojím se o to, že by tady jako viníka neurčili toho z Fabky. Jen zatím sbírají podklady, aby kryli i sami sebe.
NEVER EVER!!!! takhle se premyslet neda, protoze to bych prodal motorku, auto, prestal vychazet a nechal se preventivne pripojit na plicni ventilaci.... ja to beru krapetko fatalisticky:Bakly píše:Hnus, to pak člověk přemýšlí, jestli tu svoji neprodat. Navíc, když sami vidíte, že snad není jediný výjezd, kdy by nechybělo málo k tomu, aby vás někdo sejmul...
To se pak na ni ani nemůžeš zlobitms231 píše:Dobrej článek.. řidička zastavila, protože chtěla někoho svést:D
1. je to S40 i dle fotkyzceyee píše:V40, ted cekam spoustu komentaru ze by to nemel sanci prezit ani v novym s klasse
https://www.krimi-plzen.cz/a/celni-stret-dvou-vozidel-i-havarie-harleye-do-auta/
Lidi dnes jezdí jak hovada a vůbec neberou ohledy na ostatní. Jo ta rovinka je kousek ode mě a dost často to tam někdo pokouší.Urvanej píše:Nojo, ale uvědom si, jak by to dopadlo, kdyby jeli autem...
Náraz tě z motorky vysadí a pokud máš kliku, tak to auto přeletíš, ale v autě už je to pak jen o hmotnosti a bezpečnostních systémech.
Stalo se mi totéž, jen to byl rovný úsek a proti mě na horizontu předjížděl imbecil hodně přes kilo. Bylo to na rovince mezi Všesulovem a Čistou. No, vešli sme se tří vedle sebe, přičemž já jel až za bílou u pangejtu. V klidu jsem zastavil a pak už jen seděl a kouřil jednu za druhou. Byl sem moooc rád, že sem jel na motorce, protože v autě bych už asi nebyl.
cece voco ti de?zceyee píše:1) jo, sorry ...dumi.cz píše:1. je to S40 i dle fotky
2. o ridici volva nic nepisou, on zemrel? pisou ze jen odvezli ridice Fabie a spolujezdkyni z volva.
2) protože měl Volvo, né? Kdyby neměl, byl by na místě mrtvej. Žejo, že je to tak?
dumi, už si za to někoho virtuálně odsoudil? Nebo dnes nevíš nejlíp co se tam stalo? Jaktoo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé