Zasunovací volant měly už snad i 240kyMildas píše:S60/V70 II poskytne na dnešní dobu takovou základní bezpečnost (třeba ochrana nohou byla ještě nedořešena, pevný volant bez zasunutí ...)

Zasunovací volant měly už snad i 240kyMildas píše:S60/V70 II poskytne na dnešní dobu takovou základní bezpečnost (třeba ochrana nohou byla ještě nedořešena, pevný volant bez zasunutí ...)
Tak 740 určitě.Urvanej píše:Ne, jen lomenou volantovou tyč
Volvo XC90 ležící na boku se přimíchalo k nehodě, když jelo v autonomním režimu jízdy. Zdá se však, že nebylo viníkem nehody - naboural do něj jiný vůz. I tak ale Uber na pár dní přerušil další testy samojezdících strojů.
...
Jen doufám,že onen pan Hajný není náš hajnej
Taky mě to napadlo..dukemb píše:no jestli to byl pokus o zabití kvůli otěhotnění 16ctky, tak si na to vybrali špatný auto...
No nechci Vám dotoho kecat, Hajnej má 70ku a co by asi dělal s šestnáctkou?Ekky píše:Hajnej má kombika ne?
Mám V70 a S60, takže obavy byly na místě. Každopádně smutná zpráva.neuman zdenek píše:No nechci Vám dotoho kecat, Hajnej má 70ku a co by asi dělal s šestnáctkou?Ekky píše:Hajnej má kombika ne?![]()
Leda že by to bylo pivo?
Tohle je moje nocni mura, jedes a najednou kousek pred tebou nekdo vyleti z protismeru rovnou na Tebe.Pišta... píše:Není to tak dávno, co sem měl podobnou zkušenost naštěstí né nehoda, ale krizová situace.
Bylo to při návratu ze Zdice někde před Pískem, rovná silnice fůra aut v protisměru a zničeho nic se řítí na mě červené auto, asi hnujdaj nevím byla to vteřina.
Na brzdění sem ani nepomyslel pouze instinktivně sem strnul volant ke krajnici a vrátil se z5 do pruhu z ječícíma pneumatikami.FUJ celá rodina v autě...
A nato jak sem seděl, jak sem měl ruce,značka auta naproti, kto tam seděl, jestli brzdit... nic nevím. Mozek zavelil vyhnout se a pak se vrátit.Zbytek zařídil Andělíček
![]()
Manželka ani nepromluvila a starší dcera ta to ani nezaregistrovala, jen mě mě ještě okřikla Co Dělááááš??? Vzbudíš Markétu...
A zbytek cesty sem jen koumal odkud se vzal??? Hrabal se v popelníku? Mobil? Nevolnost? Upito? Rovina musel mě vidět
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé