Známá měla pravdu, když mi řekla po koupi V70ky památnou větu "Když v tomhle někoho potkáš, tak jedeš do myčky a oni do nemocnice, případně na hřbitov."
Je až s podivem, že z toho těžce polámaného japonce ještě vystříhali někoho živého. Vypadá to dosti děsivě.
Současně je na tom vidět, že sice všechna auta naplňují všemožné počty hvězdiček všemožných testů, ale mezi skutečnou bezpečností a bezpečností podle papírů je stále obrovský rozdíl. Ať si kdo chce co chce říká, Volvo je zde stále o hodně napřed.
Pokaždé, když mě chytá nutkání zkusit nějakou jinou značku, projedu si toto téma a hned mě to přejde. Možná tak ještě Saab.
Je to sice poněkud sobecké, ale raději pojedu přeci jen do té myčky
No, bohužel zde volvo v rukou chybujícího posloužilo jako popravčí špalek...
Kdyby to bylo obráceně, tak bych měl i radost, že auto správně posloužilo.
Urvanej píše:No, bohužel zde volvo v rukou chybujícího posloužilo jako popravčí špalek...
Kdyby to bylo obráceně, tak bych měl i radost, že auto správně posloužilo.
Bohužel i ve Volvech jezdí chybující lidé ...
_________________ Volvo S80 1/2007, 3,2 175kW AWD automat, Summum Volvo XC70 10/2007, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum Volvo XC90 8/2008, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum
Strasne neznasam taketo nehody vo vyssej rychlosti. Nielenze teraz vodic volva bude mat zle svedomie, este ma aj rozj3bane auto na opravu drahu jak svina. A nie vlastnou vinou :/
Chudák ten ve Volvu, neměl žádnou šanci reagovat. Když se díval tak ho ještě nemohl vidět. Proto je lepší se nespoléhat a dívat se pořád dokud nevidím dostatečně daleko.
Snad to ta holka přežila.
Našel jsem nepříjemné překvápko, ale auto jezdí.
Nacouval do mě v brně včera nějaký pachatel, do zaparkovaného auta.
Co teď, má smysl podat oznámení, protokolovat?...můj odhad s maskou a celolakem nárazníku 20tis. Zatím foceno jen ihned na místě mobilem, jinak je maska popraskaná na hadry a nárazník vyletěl z úchytů a lak je popraskaný snad všude. Jinak ale vše co fungovalo funguje, nic neteče.
Díky za rady
20161025_194619cut.png
20161025_194631.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2,290kKm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kKm,AWDrepas
Ex: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů
Roger píše:Našel jsem nepříjemné překvápko, ale auto jezdí.
Co teď, má smysl podat oznámení, protokolovat?...můj odhad s maskou a celolakem nárazníku 20tis. Zatím foceno jen ihned na místě mobilem, jinak je maska popraskaná na hadry a nárazník vyletěl z úchytů a lak je popraskaný snad všude.
Díky za rady
Oznámíš to, zaprotokolujete to a za nějaký čas ti příjde oznámení o odložení veci, protože stejně nikoho nenajdou. Jestli bude oprava za tolik, tak bych to hodil přes haváro, pokud máš.
(Podobná osobní zkušenost)
Ledaže by na místě, kde jsi parkoval, byly kamery....
_________________ Volvo S80 1/2007, 3,2 175kW AWD automat, Summum Volvo XC70 10/2007, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum Volvo XC90 8/2008, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum
Roger píše:Našel jsem nepříjemné překvápko, ale auto jezdí.
Co teď, má smysl podat oznámení, protokolovat?...můj odhad s maskou a celolakem nárazníku 20tis. Zatím foceno jen ihned na místě mobilem, jinak je maska popraskaná na hadry a nárazník vyletěl z úchytů a lak je popraskaný snad všude.
Díky za rady
Oznámíš to, zaprotokolujete to a za nějaký čas ti příjde oznámení o odložení veci, protože stejně nikoho nenajdou. Jestli bude oprava za tolik, tak bych to hodil přes haváro, pokud máš.
(Podobná osobní zkušenost)
Ledaže by na místě, kde jsi parkoval, byly kamery....
Díky, takže to asi nemá smysl, havarijní už nevedu...
_________________ V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2,290kKm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kKm,AWDrepas
Ex: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů
kurnik, tak tohle se tam stalo...
Tenhle úsek je dost blbej v tom, že mnozí předjíždějí přes dvě plný nebo to valí do zatáček až moc rychle a vyjedou. A na vodě zvlášť oblíbenej koníček :/