PS: Vše samozřejmě platí za předpokladu, že je pravda to, co o tom píší novináři. Páč známe, jak ti dokáží informace překroutit....
Hm, tohle jméno je mezi vrahy z poslední doby nějak obvyklý...EarlSin píše:Mirus píše:https://www.novinky.cz/clanek/145683-byvaly-hokejista-lubina-zavinil-hromadnou-nehodu-a-z-mista-utekl.html
Tak a teď se přiznejte čí je to auto :!:
Asi Lubiny... :?
kua rozštípal nezní moc optimisticky:(eLzyx píše:tak i mě se zadařilo![]()
Těsně před půlnocí jsem trošičku rozštípal auto![]()
více info někdy kolem poledne, jsem k.o. jdu spát
Přiznej se, ty dveře jsi prokop ty už před odjezdem, ze vzteku, že musíš jet Fóbyjí, ne?eLzyx píše:psal jsem auto ... ne volvo
jsem se po dlouhý době uvolil k tomu abych na služební cestu jel služební Fábií a hned na první cestě jsem sundal srnku. Potvora jedna (a chudáček zároveň - páč to přežila, ale bude zraněná)... světlo K.O., blatník K.O, nárazník K.O., prokopnutý oboje boční dveře.
1,4 TDI Fabyju nazývám největším vibrátorem na světě... třese se to na volnoběh jak pražský krysaříkeLzyx píše:já a prokopnout vzteky dvěře? Pššššt, já nic já muzikant![]()
Přezdívám tomu tříválcovej zázrak. Má to 3 válce, obsah 1.4 a žere to stejně nafty jako moje volvo benzinu (9-10litrů)
eLzyx píše: Přezdívám tomu tříválcovej zázrak. Má to 3 válce, obsah 1.4 a žere to stejně nafty jako moje volvo benzinu (9-10litrů)
No právě,jak tohle může někdo nazývati autem :?:eLzyx píše:psal jsem auto ... ne volvo
Čili jedním slovem Volkswagen.eLzyx píše:... a tzv. dreamcary (Bentley, Porsche atp.)
Eště přidej Lamborghini a máš komplet Massagen Abteilung von Überwagengruppe.eLzyx píše: tzv. dreamcary (Bentley, Porsche atp.)
Tuto zapríčinil jeden môj "kamarát" ... proste debil... :?vlado píše:toto není drsné, ale len pre zaujímavosť, tá Avia to do neho naprala v rýchlosti okolo 55 km/hod.
http://www.bleskovky.sk/cl/10/197035/Preletel-na-cervenu-a-nabral-dalsie-auto
Jsou to klipy, které promítají v UK, u nás o tom taky přemýšlí... Všema deseti pro.bonker píše:to by mali premietat v telke normalne aby sa ludia poucili. je to dost drsne.
az som mal zimomriavky po tele. :neutral:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé