Švédi točí dobrý filmy... mohli by se toho ujmout...Ekky píše:Hele USA dokaze natocit vsechno. Kde jaky scifi podle zkutecnosti

Švédi točí dobrý filmy... mohli by se toho ujmout...Ekky píše:Hele USA dokaze natocit vsechno. Kde jaky scifi podle zkutecnosti
Presne jak rikas, led v zatacce a vina ridice Volva, jak psal na FB, je si toho plne vedom, nastesti se nikomu nic vaznhoe pry nestalo.dumi.cz píše:to vypada jak kdyz to Cko dostalo smyk a ten VW ji nabral na zadni bok....
takze vina na strane ridice Volva?
To s tím snadno zabránit nemůžeš myslet vážně...Krystof P. píše:Docela hnusně vypadající nehoda, ještě že všichni vylezli zdraví. Škoda, tomu se dalo snadno zabránit
A proč ne? Kdyby s tím céčkem nejel jak vocas.Chase píše:To s tím snadno zabránit nemůžeš myslet vážně...Krystof P. píše:Docela hnusně vypadající nehoda, ještě že všichni vylezli zdraví. Škoda, tomu se dalo snadno zabránit
Takže budu od listopadu do dubna jezdit jako TTča a každá nehoda bude souhra náhod ?Chase píše:Někteří mě tady občas opravdu baví a nebudu se tady pouštět do hádek ani jmenování, pouze vyjádřím svůj názor a tím to zhaslo. Vzhledem k tomu, že klučina tvrdí, že do zatáčky najel cca 60km/h, aniž by tušil, že konkrétně v ní je led, i když v okolí nebyl, tak se s tím v ten okamžik už moc dělat nedalo. (Pokud zrovna někdo není jasnovidec, aby dopředu na metry věděl, tam bude led, tam nepojedu). V tomhle konkrétním případě je to souhra okolností a člověk si holt už moc nepomůže... nikomu nic zlýho, ale někteří moralisti tady by se měli chytit za tlamu a zamyslet se, protože tohle se může stát i jim.... (a netvrďte mi, že od listopadu do dubna jedete každou zatáčku 30km/h)...
Za mě je nejdůležitější, že všichni vylezli celý...
Chase píše:Někteří mě tady občas opravdu baví a nebudu se tady pouštět do hádek ani jmenování, pouze vyjádřím svůj názor a tím to zhaslo. Vzhledem k tomu, že klučina tvrdí, že do zatáčky najel cca 60km/h, aniž by tušil, že konkrétně v ní je led, i když v okolí nebyl, tak se s tím v ten okamžik už moc dělat nedalo. (Pokud zrovna někdo není jasnovidec, aby dopředu na metry věděl, tam bude led, tam nepojedu). V tomhle konkrétním případě je to souhra okolností a člověk si holt už moc nepomůže... nikomu nic zlýho, ale někteří moralisti tady by se měli chytit za tlamu a zamyslet se, protože tohle se může stát i jim.... (a netvrďte mi, že od listopadu do dubna jedete každou zatáčku 30km/h)...
Za mě je nejdůležitější, že všichni vylezli celý...
Já tak někdy jezdím i za staracuhan píše:Za mlada jsem taky jezdil jak vocas a nějaké škarpy vymetl...
jezdím, ale vymetal jen jednou max dvakrát za mladaRomulusw píše:Já tak někdy jezdím i za staracuhan píše:Za mlada jsem taky jezdil jak vocas a nějaké škarpy vymetl...kdo se ještě přizná ?
jááááá!!! ale není den, kdybych si za to nenadávalRomulusw píše:Já tak někdy jezdím i za staracuhan píše:Za mlada jsem taky jezdil jak vocas a nějaké škarpy vymetl...kdo se ještě přizná ?
S rodinkou moc šantit nemužu (a ani nechci když nemusím) bo pak mám otlačky od ženiných lodiček v koberečku..Romulusw píše:Já tak někdy jezdím i za staracuhan píše:Za mlada jsem taky jezdil jak vocas a nějaké škarpy vymetl...kdo se ještě přizná ?
Uživatelé procházející toto fórum: jancho