zceyee píše:
Edit: napsal jsem to špatně - myslím že žádná stará v70 na mokru nebrzdí, řekl bych že je to konstrukční vlsatnost díky rozložení váhy vozu. Úhybný manévr mi nevyšel díky stabilizaci, tak jsem to chtěl napsat.
Se divím, že tady na foru ještě nějaký řidiči V70 jsou, že se dávno nezabili, když jezdí v takovejch křápech
Vada není u tebe, ale v tobě u každýho auta co je v cajku je limitující při brždění na mokru adheze pneu. a když jsme u toho, dopln si podle pravidel do podpisu typ auta a bydliště
Za sebe můžu říct, že mě taky překvapilo zafungování ABS, když jsem měl Volvo chvíli. Situace: Valím po R35 z Prahy svých 130, Leden, mokrá silnice, na autě byly tenkrát nové zimní Nokiany, u Staré Boleslavi jsem se chystal odbočit, tak jsem zpomaloval a na odbočováku šel trochu více na brzdy a v tu chvíli začlo ABS silně drnčet, ale auto to zaplaťpánbůh zvládlo a zatočilo. Už jsem se ale viděl na "ostrůvku".
Takže asi tak.
zceyee píše:Vím o tomhle problému u tohoto vozu dlouho .. taky jsem brzdil za silného deště ze 110 na 60 asi 200m. Noha na brzdě, kola zablokovány a auto prostě jede dál.
Myslím, že to není problém auta, ale aquaplaningu (bo jak se to píše).
zceyee píše:Hmm ... nějaké video kde V70 na mokru brzdí? Rád bych se přesvědčil o tom že je to jen vada u mě. Někdo s dashcam schopný vyrobit video kde na mokru ze 130kmh začne brzdit na 110? A potom ze 110 na 40kmh ... zajímá mě vzdálenost.
Já to zhruba před měsícem také na mokru málem nedobrzdil do auta před sebou, ale tady vím, že jsem byl cca o 30 km rychlejší a nakonec chlapík když viděl, jak se za nim vlním, tak mu došlo co se děje a najel si víc do křižovatky, čímž si zachránil nárazník a mně předek...
Stabilizace ti při intenzivním brzdění nijak nepomůže - brzdy makají na 100% a víc už nemůžou, takže jakákoliv stabilizace už nemá možnost přibrzdit žádné kolo a odblokovávat ho z tohoto důvodu rozhodně nebude. U auta s ABS se vyhýbací manévr s intenzivním brzděním dělá pod plnýma brzdama. Akorát se tím prodlužuje brzdná dráha, než s kolama natočenýma rovně ve směru jízdy.
karelvolvo píše:Vždy se to na něco svede jednou jsou to pneu jednou stabilizace ....to musí být radost někoho takovyho potkat !!!
Také bych se nechtěl potkat. Jsem arogantní, agresivní a ještě jsem zavinil DN. A ještě s PČR moc nekomunikoval.
Edit: napsal jsem to špatně - myslím že žádná stará v70 na mokru nebrzdí, řekl bych že je to konstrukční vlsatnost díky rozložení váhy vozu. Úhybný manévr mi nevyšel díky stabilizaci, tak jsem to chtěl napsat.
Tak já ti schválně ráno natočím video jak stará V70 na mokru nebrzdí... Napiš si z kolika. Samozřejmě že to neni nový auto, ale pokud máš dobrej technickej stav, dobrý gumy a mozek v hlavě, tak zabrzdíš vždycky...
_________________ 2020 S60 T5 R-Design Daily Driver | 1994 940 2.3 Turboooooooooooooooo za pětadvacet | 1996 Volkswagen T4 California Exclusive
Bylo: 1997 V70 P80 2.5 125kW Beater | 1994 940 2.3i Romanian Wind | 1987 740 GLE TD Gumbalkan Special | 1997 V40 T4 BSR (ha) Stage 3 (ha ha) 160 kW (ha ha ha) Gumbalkan Grand Prix Endurance Special | 2004 V70R AWD Cosmos Blue Metallic 221 kW | 1999 V70 I. 2.4i 103kW; | 1999 Saab 9-3 SE 2.0 Turbo | 147kW | 1998 C70 2.5T 142kW
michalnavratil píše:Tak já ti schválně ráno natočím video jak stará V70 na mokru nebrzdí... Napiš si z kolika. Samozřejmě že to neni nový auto, ale pokud máš dobrej technickej stav, dobrý gumy a mozek v hlavě, tak zabrzdíš vždycky...
Ani náhodou. Ten mozek vezmu kde?
Budu rád. Zkus takovej "safety break", tzn. co nejrychleji zabrzdit (dupnout na brzdu). Takže nejprve ze 130, pak ze 110, poté z 80kmh, poté ze 60kmh ... a poté ze 40kmh ... vždy do 0kmph. Né do kopce ani z kopce - bude postačovat rovný úsek (jelikož brzdíme jen "testovně" - nebavím se o povolení brzdy a úhybném manévru (jelikož stihneš pouze v reálné situaci zpomalit a né dobrzdit.
Myslím si, že budeš nemile překvapen vlastnostmi svého vozu. Máš dashcam s GPS? Pro tento účel mohu poskytnout. Já Ti pak pošlu na oplátku jak jsem brzdil já a jako bonus crash test.
Zkoušel jsem nedávno Ještě na letních, někdy v listopadu. 160, 130, 90, 50 na nulu. Mezi vším cca 20 minut pauza na kafíčko na benzince. Jo a na suchu.
160-0 Velký špatný. Auto brzdí skvěle cca. 160-90 pak komplet zvadne. Mam origo 280mm brzdy
130-0 Docela dost dobrý. Až na fading na konci, kdy cca od 40 auto nebrzdí. Ale nejhorší rychlost zvládne-
90-0 Skoro hned.
50-0 Uplně hned. Na plný sešlápnutí skoro žádnej čas a vzdálenost,
Netvrdim že to je super auto se super brzdama (fakt neni). Ale neni špatný a stabilita docela ujde. Na mokru je to trochu jinak, ale výkon brdz se neměni... Jen pneu tolik nedávají Fakt to jdu někam zkusit natočit a postnu
_________________ 2020 S60 T5 R-Design Daily Driver | 1994 940 2.3 Turboooooooooooooooo za pětadvacet | 1996 Volkswagen T4 California Exclusive
Bylo: 1997 V70 P80 2.5 125kW Beater | 1994 940 2.3i Romanian Wind | 1987 740 GLE TD Gumbalkan Special | 1997 V40 T4 BSR (ha) Stage 3 (ha ha) 160 kW (ha ha ha) Gumbalkan Grand Prix Endurance Special | 2004 V70R AWD Cosmos Blue Metallic 221 kW | 1999 V70 I. 2.4i 103kW; | 1999 Saab 9-3 SE 2.0 Turbo | 147kW | 1998 C70 2.5T 142kW
No to je zase výživný topic.Volvo a nebrzdí???Limitním faktorem je vždy adheze pneumatiky.U vozidel s ABS se brzdná dráha prodlužuje,ale auto je ovladatelné.Osobně na zimu kompletní ABS odpojuji.
Jen je prostě potřeba si uvědomit,že fyzika platí pro všechny stejně.Většina problémů bývá v samotném řidiči,ne ve Volvu.
Ale no tak klucí. Jsme komunita, ne? Nemá důvod si tu kazit den a rýt do sebe.
zceyee vinu přiznal, dokonce to sem ani nemusel psát a určitě nečekal záplavu negativních komentářů. Každému se může něco takového stát...
SuGi píše:Ale no tak klucí. Jsme komunita, ne? Nemá důvod si tu kazit den a rýt do sebe.
zceyee vinu přiznal, dokonce to sem ani nemusel psát a určitě nečekal záplavu negativních komentářů. Každému se může něco takového stát...
Přesně. Věřím tomu, že to do něho nenašil naschvál a holt každej z nás očas udělá chybu. Prostě se stane. Vím, že to naštve obě strany, ale důležitý je se k tomu postavit čelem, což udělal...
zceyee: buď v klidu, loni v létě se mi stalo něco podobnýho ve služebním Rapidu a dokonce na suchu...
Prostě si nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky. Přestaň se prosím tě vymlouvat na to jaká je V70 strašná sračka. Ale bejt tebou bych se ničeho nebál, podle toho co jsi předvedl v tomhle vlákně https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=44&t=53038&start=25 se z toho určitě nějak vykroutíš.
Mně brzdilo na ho*no a to dost. Větší brzdy, nový hadicky, repase brzdicu, pravidelně měnit brzdovku, dobrý gumy. Pak brzdilo jako kráva - při kritickým brzdění mě nelimituje auto, ale můj pocit, že tomu prostě nenalozim, co bych mohl. Od té doby to zase trochu povadlo, ale to už mužů mít na svědomí vakuovka.
Jinak bych rad viděl fotky. Od toho tu ten topic je. Abychom viděli reálné crashe. Abychom věděli, jak to vypadá při nárazu v nějaké rychlosti, co to udělá s pasažéry. Prostě je to vzácná zkušenost, která by se myslím měla sdílet.
_________________ V60 MY18 112kW man, V70I 1999 2.5TDI 103kW man
chlapi, poucte mne jestli je zasadni rozdil mezi V70 I a v70 II co se brzd tyce.
V70 mam tri roky, a letos v lete se mi poprve stalo, ze jsem nedaval pozor a najednou auto predemnou.
Zadupl jsem to a hledal unikovoou cestu - nejakou prikopu - ale najednou mi neco popotahlo za brzdovy pedal (asistent?) a auto stalo na fleku.
Nikdy bych necekal, ze ta krabice takhle dobre brzdi!
Pravda bylo to asi z kilka ... ale proc by to bylo jine ze 160?
zceyee píše:Tak tu prosím neházej závěry když nejsi schopný si přezkoumat ani vstupní informace. Že nevíš za co je kolik bodů je tvoje mínus, ale to že si schopný někoho urážet a přitom prakticky nevíš která bije, to je pro mě naprosto k nepochopení. AFK to bude asi jinak viď? Za způsobení nehody body? Nevím, asi si nerozumíme a nebo si úplně mimo.
No to asi nerozumíme, já jen reagoval na tvoji větu cituji: "Vinu uznávám (pojišťovna zaplatí plnění 100%) - mě jde jen o body." Za nedodržení bezpečného vzdálenosti tedy body nejsou, tak o které body ti jde? Nerozumím. A ani jsem si nevšiml, že bych tě tady urážel.
zceyee: jaké máš na autě prosím Tebe pneumatiky? Výrobce, typ, stáří, hloubka dezénu? A Jaké máš brzdové komponenty? Kotouče, destičky, kdy se naposledy měnila kapalina? Neptám se proto, abych Tě odsuzoval, protože každému z nás se může stát něco podobného, ale zajímá mě to pro představu co, co si kdo myslí o dobrém a špatném brzdění na konkrétním materiálu. ď