Taky si myslím.Bych rekl ze si v ty zatacce asi slapla na brzdu..

Taky si myslím.Bych rekl ze si v ty zatacce asi slapla na brzdu..
pepíno kdyby jel na žebřiňáku tak neudělá tolik škodyPepino33 píše:SLINE: No jinak citron na kaši .
Jak to bylo v té reklamě v rádiu??
Zadní nápravu mám jako novou,miláčku!!!!!!![]()
![]()
![]()
Bylo to právě na repasované zadní nápravy žabožroutů.Že by ji měl po té repasi??![]()
Od tý střech nemůžeš čekat žádný zázraky, ta je ráda že drží sama sebe.yebat píše:akorát je divný, že by se vysunuly při zatažený střeše...
jj, vlítlo to tam pěkněAirbus380 píše:Deshi: Jo zajíždělo to. Asi došlo k technické závadě a vyjelo to dřív než mělo, jinak nevím. Každopádně to má pěknou sílu.
Na trubce najdeš spoustu videí, kde se různí "koumesové" snaží projet tam kam nemají, třeba za městským autobusem a pak to dopadá přesně takhleAirbus380 píše:Deshi: Jo zajíždělo to. Asi došlo k technické závadě a vyjelo to dřív než mělo, jinak nevím. Každopádně to má pěknou sílu.
musí, ta střecha jak už psal Honza nemá tuhost, jakou by měl pevně vařenej rám a vzhledem k tomu, že ač to nevypadá, tak tahle kára šla přes budku, aktivoval se ROPS naprosto oprávněně a podle toho jak je nastaven.yebat píše:podle mě to budou "hlavový opěrky"
měl by to bejt jeden z bezpečnostních prvků u kabria, který by se měly vysunout v případě nehody(hlavně když jde auto přes střechu)... akorát je divný, že by se vysunuly při zatažený střeše...
Úplně jednoduše. Pracuju v centru Prahy a kolem těchto zajížděčích sloupků chodím každý den. Kdo to zná, ví že hned poté, co sloupek sjede dolu má zařadit a bez čekání nebo přemýšlení se rozjet a sloupek rychle přejet. Vzhledem k jejich instalaci uprostřed silnice, kde jsou vedle jenom další sloupky (a kvůli chytrolínům, kteří by si mezi sloupky stouply a mohli pustit hromadu dalších aut), nejsou totiž opatřeny fotobuňkou, která by kontrolovala, zda už auto projelo a mají jenom jednoduchý zpožďovač - na projetí je prostě limit x sekund. Po uplynutí limitu se začnou opět zvedat vzhůru nehledě na to, co je nad nimi. Dost často vídám ženskou, která se snaží přes haubnu kontrolovat sjetí sloupku a poté, co si je 100% jistá že sloupek je dole a níž už prostě nemůže zajet, se pomaloučku rozjede tak, že jí sloupek v lepším případě jenom pomuchlá zadní nárazník. Párkrát jsem už viděl auto s proraženou nádrží (zrovna moje kolegyně byla jednou obětí), utržené zadní nárazníky, auto visící na sloupku...Obvykle jsou sloupky konstruovány tak, aby vydržely náraz 6t auta o rychlosti 30 km/h, takže bytelný budou...Airbus380 píše:Deshi: Jo zajíždělo to. Asi došlo k technické závadě a vyjelo to dřív než mělo, jinak nevím. Každopádně to má pěknou sílu.
tak si někdy v rychle najetý zatáčce šlápni na brzdu,a uvidíš jak umí bejt i předohrab přetáčivej....na brzdách vládne prostá fyzika a prudkej přenos hmotnosti-nadlehčí se zadek,a je fuk,čim to jinak hrabe!cuhan píše:Kdyby si šlápla na brzdu,tak je ve svodidlech a ne v protisměru,takhle se chová auto když má ve předu dobrý gumy a v zadu olačky..
To samozřejmě neni pravda vždy a všude, příliš mnoho neznámých. Určitě bych to takhle nezobecňoval a už vůbec někoho tim chytal za slovo.tomik T5 píše:...tak si někdy v rychle najetý zatáčce šlápni na brzdu,a uvidíš jak umí bejt i předohrab přetáčivej....na brzdách vládne prostá fyzika a prudkej přenos hmotnosti-nadlehčí se zadek,a je fuk,čim to jinak hrabe!
Sem si spomenul...Lachtan píše:Hele - dneska jsem si sedl ke kamarádovi do jeho Citroena C5 s tím, že jedeme na druhý konec letiště pro éro a jak zatočil na dráhu (plně pokrytou sněhem) tak milý Citroen šel přetáčivě do smyku - regulérně mu ustřelila prdel, lehce zakontroval a jeli jsme v klidu dál, ale ptal jsem se ho - co to mělo znamenat - takhle přetáčivou předokolku jsem v životě nezažila on na to, že tohle mu dělá ESP (nebo jaký elektronický nesmysl...), že to je takhle normální, než aby "ustřelili" přední kola, tak to elektronika vyhodnotí a "přibrzdí" zadní nápravu, aby to šlo takhle do "smyku"...
![]()
![]()
![]()
mě to teda moc normální nepřišlo, ba přímo naopak...
Ukaž.zceyee píše:Hmm, tak jsem si dnes opět zrušil auto. A dokonce na chvíli zavřel dálnici. Mi nikdo neřekl že to prostě na mokru nebrzdí.
Vždy se to na něco svede jednou jsou to pneu jednou stabilizace ....to musí být radost někoho takovyho potkat !!!zceyee píše:No jel jsem po dálnici cca 140kmh, předemnoiu pán v Mercedesu (novym), pohodová svižná jízda. Před námi kolona, tak pomalu začnem zpomalovat. Bylo to do levotočivé zatáčky, oba jsme jeli v levém (chtěli jsme pomalu všechny předjet) no a najednou pán začal brzdit ... já taky ... v klidu ... no a pán začal brzdit ze 110kmh na 40kmh (jelikož jel v levém pruhu sypač cca 40kmph), no a to volvo bez stabilizace podvozku na mokru prostě moc nebrzdí. Je to vše zaznamenané v dashcam, ale to zveřejním až bude šetření u konce. Vinu uznávám (pojišťovna zaplatí plnění 100%) - mě jde jen o body.Ekky píše:Tvl co si provadel?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé