wolf píše:Kuko: však jo, náklady Volvo servisu budou 10, fakturačně k zákazníkovi 150
eLzyx píše:čistě logicky ... teoreticky by měli být pojišťovny, ale co ta by s těmi díly dělala? Takže by měli zůstat servisu? Proč, jak ten je v tom vlastnicky zainteresován?
hmotnost a menej Nm.iRRes píše:eLzyx píše:čistě logicky ... teoreticky by měli být pojišťovny, ale co ta by s těmi díly dělala? Takže by měli zůstat servisu? Proč, jak ten je v tom vlastnicky zainteresován?
No bylo by to pěkné. Uvidíme co na mě vymyslí
OT: jinak čemu fakt nerozumím. Mám třetí den náhradní S60 D3 a po 250km nevěřím pořád ty spotřebě. Po městě 8,2 a to jezdím jak beránek. Moje skoro 2x výkonější D5 jezdí i v "prase" režimu město za 7,5. Oficiálně dle tabulek je realita u D3 uplně mimo
tak to je klasika tohle. na to si dávám velký pozor. už jsem takovou bouračku viděl, myslíš si, že auto před tebou už je dávno pryč a ono najednou prd.iRRes píše:Paní stála na stopce v přípoji na D1, rozjela se do opravdu velké mezery. Já si najížděl k čáře a sledoval vlevo do jaky že mezery se naseru a mrd. Paní se tam nevešla a číhala na další příležitost. Nicméně 110% můj kokotingNormálně by mě samozdřejmě zadupl CS nebo aspon zařvalo čidlo, ale včera mrtvo
No oni na to i upozornujou, že tyhle podpůrny systémy v hustém dešti nebo sněžení nefungujouhayney píše:tak to je klasika tohle. na to si dávám velký pozor. už jsem takovou bouračku viděl, myslíš si, že auto před tebou už je dávno pryč a ono najednou prd.iRRes píše:Paní stála na stopce v přípoji na D1, rozjela se do opravdu velké mezery. Já si najížděl k čáře a sledoval vlevo do jaky že mezery se naseru a mrd. Paní se tam nevešla a číhala na další příležitost. Nicméně 110% můj kokotingNormálně by mě samozdřejmě zadupl CS nebo aspon zařvalo čidlo, ale včera mrtvo
ale že ti to nezabrzdilo, to bych někam hnal!!!
tak to jsme na tom stejněKuko28 píše:
manželka mi stále doma naříká, že jak moc se jí líbí ten nový velký znak Volvo, tak že bych jí udělal radost
Někdo to už tady řešil a vyřešil jen nevím kdo.Kuko28 píše:pasuje čumák z nové S60 na starou V70?![]()
manželka mi stále doma naříká, že jak moc se jí líbí ten nový velký znak Volvo, tak že bych jí udělal radost
a z V50 od 2011 by se dal použít ten znak, snad,3m3 píše:Korat ja mam z prvni S60ky...ale uz sem nekde videl i V70ku s novym znakem....
Ted pokukuju po tomhle ale to uz asi na 70ku nenabastlim....
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]