Okolo 100-150 tisíc?iRRes píše:PS: schálně kdo si tipne na kolik Volvo spočítalo opravu
ja si tipnem, ze za tu cenu sa bude dat kupit "lehce jeta" S60 minulej generacie. Ale hlavne ze neboli straty na zdravi!iRRes píše:schálně kdo si tipne na kolik Volvo spočítalo opravu
To bude tak na světlo. a 200 na zbytek.Urvanej píše:Tak to já jsem větší přizdisráč. 80klacků.
Souhlas 100 a víc když uděláš rozpočtem ještě se zahojíšraolsa píše:Okolo 100-150 tisíc?iRRes píše:PS: schálně kdo si tipne na kolik Volvo spočítalo opravu
wolf píše:Kuko: však jo, náklady Volvo servisu budou 10, fakturačně k zákazníkovi 150
eLzyx píše:čistě logicky ... teoreticky by měli být pojišťovny, ale co ta by s těmi díly dělala? Takže by měli zůstat servisu? Proč, jak ten je v tom vlastnicky zainteresován?
hmotnost a menej Nm.iRRes píše:eLzyx píše:čistě logicky ... teoreticky by měli být pojišťovny, ale co ta by s těmi díly dělala? Takže by měli zůstat servisu? Proč, jak ten je v tom vlastnicky zainteresován?
No bylo by to pěkné. Uvidíme co na mě vymyslí
OT: jinak čemu fakt nerozumím. Mám třetí den náhradní S60 D3 a po 250km nevěřím pořád ty spotřebě. Po městě 8,2 a to jezdím jak beránek. Moje skoro 2x výkonější D5 jezdí i v "prase" režimu město za 7,5. Oficiálně dle tabulek je realita u D3 uplně mimo
tak to je klasika tohle. na to si dávám velký pozor. už jsem takovou bouračku viděl, myslíš si, že auto před tebou už je dávno pryč a ono najednou prd.iRRes píše:Paní stála na stopce v přípoji na D1, rozjela se do opravdu velké mezery. Já si najížděl k čáře a sledoval vlevo do jaky že mezery se naseru a mrd. Paní se tam nevešla a číhala na další příležitost. Nicméně 110% můj kokotingNormálně by mě samozdřejmě zadupl CS nebo aspon zařvalo čidlo, ale včera mrtvo
No oni na to i upozornujou, že tyhle podpůrny systémy v hustém dešti nebo sněžení nefungujouhayney píše:tak to je klasika tohle. na to si dávám velký pozor. už jsem takovou bouračku viděl, myslíš si, že auto před tebou už je dávno pryč a ono najednou prd.iRRes píše:Paní stála na stopce v přípoji na D1, rozjela se do opravdu velké mezery. Já si najížděl k čáře a sledoval vlevo do jaky že mezery se naseru a mrd. Paní se tam nevešla a číhala na další příležitost. Nicméně 110% můj kokotingNormálně by mě samozdřejmě zadupl CS nebo aspon zařvalo čidlo, ale včera mrtvo
ale že ti to nezabrzdilo, to bych někam hnal!!!
tak to jsme na tom stejněKuko28 píše:
manželka mi stále doma naříká, že jak moc se jí líbí ten nový velký znak Volvo, tak že bych jí udělal radost
Někdo to už tady řešil a vyřešil jen nevím kdo.Kuko28 píše:pasuje čumák z nové S60 na starou V70?![]()
manželka mi stále doma naříká, že jak moc se jí líbí ten nový velký znak Volvo, tak že bych jí udělal radost
a z V50 od 2011 by se dal použít ten znak, snad,3m3 píše:Korat ja mam z prvni S60ky...ale uz sem nekde videl i V70ku s novym znakem....
Ted pokukuju po tomhle ale to uz asi na 70ku nenabastlim....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé