neeeeeeeeeeeeeeeeeee... to fakt neeeeeeeeee.... tyvole ti lidi jsou retardi.. a určitě ten zadní blikal výstražnýma, ne?FantomaS40 píše:Kdo neviděl, neuvěří .... dnes jsem jel po R10 od MB do Prahy a asi na 16 km vidím ve zpětném zrcátku jak mě bude rychlým pruhem předjíždět audina. Já jel 140 a audi se okolo mě prohnalo minimálně 170. Na tom by nebylo nic divnýho až na to, že za audinou byla na tažném laně octavia! Skoro jsem nevěřil, být na laně tak 3 m za jinám vozem, vidět velký kulový, nemít možnost klasicky brzdit a hnát to 170 je sebevražda.
A finále .... na konci R10, na sjezdu na Černý most byli oba ve svodidlech (stále na lane)
Jede trabant po dálnici a porouchá se mu motor. Řidič chvíli stopuje a stopne škodovku. Řidič škodovky ho vezme na lano, jedou a škodovce dojde benzín.
Tak stopují a stopnou BMW. Řidič bavoráku je vezme na lano a povídá, že kdyby jel moc rychle, ať zablikají. Jedou, a za stromem stojí policajt s radarem a hlásí kolegům co stojí o dva km dál.
Jede k vám BMW 130 kmhod, a za ním Škoda 105 taky 130km/h -- odpověď: no a co, to je normální, ne? Škodovka bude upravená.
No jo, jenže za nimi jede ještě trabant a blikal, že bude předjíždět!
a nebola to tyc a tlacila audinu?mr1 píše:Tomu se ani nedá věřit. Ale zas - když se vezmu výběr těch aut - není až tak o čem přemýšlet. Ochca byla stříbrná a měl křídlo?
viděls oba řidiče? dokázal bys popsat tento typ lidí?FantomaS40 píše:Kdo neviděl, neuvěří .... dnes jsem jel po R10 od MB do Prahy a asi na 16 km vidím ve zpětném zrcátku jak mě bude rychlým pruhem předjíždět audina. Já jel 140 a audi se okolo mě prohnalo minimálně 170. Na tom by nebylo nic divnýho až na to, že za audinou byla na tažném laně octavia! Skoro jsem nevěřil, být na laně tak 3 m za jinám vozem, vidět velký kulový, nemít možnost klasicky brzdit a hnát to 170 je sebevražda.
A finále .... na konci R10, na sjezdu na Černý most byli oba ve svodidlech (stále na lane)
Viděl. Po jejich nehodě (musel jsem projíždět kolem nich asi tak za 1-2 min.) stáli oba u sebe a v pohodě se bavili. Byli to chlapíci tak 40 - 45 let (ne kravaťáci). Já bych tipoval, že šlo o nějakou sázku.hayney píše:viděls oba řidiče? dokázal bys popsat tento typ lidí?FantomaS40 píše:Kdo neviděl, neuvěří .... dnes jsem jel po R10 od MB do Prahy a asi na 16 km vidím ve zpětném zrcátku jak mě bude rychlým pruhem předjíždět audina. Já jel 140 a audi se okolo mě prohnalo minimálně 170. Na tom by nebylo nic divnýho až na to, že za audinou byla na tažném laně octavia! Skoro jsem nevěřil, být na laně tak 3 m za jinám vozem, vidět velký kulový, nemít možnost klasicky brzdit a hnát to 170 je sebevražda.
Nevim kdo tady co podepírá? Možná ty svojí hlavu u pc aby ti nespadla na klávesniciNarvik píše:Auta s rozdilem 20-ti let veku...trosku nefer srovnani pro podepreni pocitu bezpeci ve Volvu, ne ?
No stará BMW 5 nebude asi vetší a težší než S80:-) Nicmene je jasné že pokrok se zastavit nedá...iRRes píše:Každá malá nová plechovka je na tom líp než starší obr auto. Tohle asi většina viděla
Hov.no!!!Už toho o tomto zkresleném testu bylo napsáno mraky. A tady máš důkaz o bezpečnosti 23let starého VolvaiRRes píše:Každá malá nová plechovka je na tom líp než starší obr auto. Tohle asi většina viděla
neobjektivní, v 940ce není motoriRRes píše:Každá malá nová plechovka je na tom líp než starší obr auto. Tohle asi většina viděla
Tak takhle rosekaný auto sem snad ješte nikdy nevidelShockey píše:Martinopel: neříkám, že ti auto dost nepomohlo. Ale tomu, že jsi v pohodě asi dost přispělo i to, že se strom vyvrátil a auto po něm vyjelo. V případě, že by strom byl o něco větší nebo zůstal stát to tak být nemuselo. Prostě dobře vybraný strom a hlavně ku.evská dávka štěstí...
Můj bývalý spoluhráč ho tolik neměl a zatímco on byl mrtvý na místě, řidič sanitky měl lehký zranění. http://www.pozary.cz/clanek/63507-ve-stechovicich-se-srazila-sanitka-a-osobni-auto-nehoda-ma-tragicke-nasledky/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé