Přesně - prodali jsme Feldu a dokoupili k Vóólvikovi Modrého, aby měla přítelkyně s Lachtánětem čím jezdit - bezpečněMirus píše:Tak přesně z tohoto důvodu jsem mojí ženě prodal její felicii a koupil o tři roky starší volvo

Přesně - prodali jsme Feldu a dokoupili k Vóólvikovi Modrého, aby měla přítelkyně s Lachtánětem čím jezdit - bezpečněMirus píše:Tak přesně z tohoto důvodu jsem mojí ženě prodal její felicii a koupil o tři roky starší volvo
Pred tremi lety?speedhigh píše:Doteď se divím, že mi nebylo vůbec nic. Jediný co bylo hodně zajímavý, že jsem našel na zadním sedadle peněženku, kterou jsem měl před bouračkou v kapse, a ještě jsem plival střepy
Tak to jsem třetí s tímto postupemLachtan píše:Přesně - prodali jsme Feldu a dokoupili k Vóólvikovi Modrého, aby měla přítelkyně s Lachtánětem čím jezdit - bezpečněMirus píše:Tak přesně z tohoto důvodu jsem mojí ženě prodal její felicii a koupil o tři roky starší volvo
Přítelkyně už taky přišla na to, že i Volvo může být hezké a ne nutně hranatá krabice, jaké vídá u mě a kamarádů. Takže její příští auto snad taky bude Volvo. Trochu průser je, že se jí líbí jen C30yoby píše:Tak to jsem třetí s tímto postupemLachtan píše:Přesně - prodali jsme Feldu a dokoupili k Vóólvikovi Modrého, aby měla přítelkyně s Lachtánětem čím jezdit - bezpečně:pij:
Neví co je estetikahroch32 píše:Přítelkyně už taky přišla na to, že i Volvo může být hezké a ne nutně hranatá krabice, jaké vídá u mě a kamarádů. Takže její příští auto snad taky bude Volvo. Trochu průser je, že se jí líbí jen C30
Z toho vyrostehroch32 píše:Trochu průser je, že se jí líbí jen C30
Mé mladé se C 30 líbí taky a chtěla by ho, ale holt na něj není a tak by nebyla proti mít třeba nějakou pěknou 850-tkuhroch32 píše:Přítelkyně už taky přišla na to, že i Volvo může být hezké .
Trochu průser je, že se jí líbí jen C30
Doporučuji koupit 480, sehnat šikovného klempíře a C 30 za pár korun je na světě.hroch32 píše:
Přítelkyně už taky přišla na to, že i Volvo může být hezké a ne nutně hranatá krabice, jaké vídá u mě a kamarádů. Takže její příští auto snad taky bude Volvo. Trochu průser je, že se jí líbí jen C30
Před třemi lety, tzn. v 18ti, pokud umíš dobře číst a počítat.lookens píše:Pred tremi lety?speedhigh píše:Doteď se divím, že mi nebylo vůbec nic. Jediný co bylo hodně zajímavý, že jsem našel na zadním sedadle peněženku, kterou jsem měl před bouračkou v kapse, a ještě jsem plival střepy
v 17-ti?
160/h rikas?
... no comment
No právě, ona taky kouká jen po posledním modelu....yoby píše:hroch32: to neni nejhorší, moje kouká po XC70 nebo XC90. samo že poslední model
Nápad to nejni špatnějjarek.krizan píše:Doporučuji koupit 480, sehnat šikovného klempíře a C 30 za pár korun je na světě.hroch32 píše:
Přítelkyně už taky přišla na to, že i Volvo může být hezké a ne nutně hranatá krabice, jaké vídá u mě a kamarádů. Takže její příští auto snad taky bude Volvo. Trochu průser je, že se jí líbí jen C30
Něco podobného jsem četl i o ABS. Přitom kdyby lidi věděli, že ABS je mnohdy spíš na ho*no..... Bych bral, kdyby se to dalo vypnout podle podmínek (brzdit na mokrém bahníčku u výjezdu ze stavby s ABS... to je lepší zatahnout ručku :? ).Honza píše:Včera jsem četl v jedné knížce zajímavej názor. Nehodovost a její těžké následky se zvedly se začátkem výroby tzv. bezpečných aut. Lidi si myslí že maji pásy a pytliky a že se jim nic nestane. Podle toho člověky by se snížila nehodovost až o šedesát procent kdyby se místo pytlů montovali třiceticentymetrové hřeby. Něco na tom asi bude.
Hmm u některých lidí by to možná bylo asi dobré řešení,některým bych to montoval bez jejich vědomíHonza píše:Včera jsem četl v jedné knížce zajímavej názor. Nehodovost a její těžké následky se zvedly se začátkem výroby tzv. bezpečných aut. Lidi si myslí že maji pásy a pytliky a že se jim nic nestane. Podle toho člověky by se snížila nehodovost až o šedesát procent kdyby se místo pytlů montovali třiceticentymetrové hřeby. Něco na tom asi bude.
A nezvedla se v tý době taky hustota provozu apod? A nejsou ty auta od tý doby taky v průmeru záleudnější v tom, že v přímce v nich tolik nevnímáš rychlost? Že by sezení v bezpečným autě tohle nějak výrazně ovlivňovalo si nemyslím - mám pocit, že zrovna Volvisti nejsou proslulí prasením (byť se určitě výjimky taky najdou), takže proč na ně ta bezpečnost jejich aut takhle nefunguje? A proč některý lidi prasej ve 120tkách, Favoritech, Kadetech, starej civikách atd, když to všechno má dneska bezpečnost plastový krabičky na svačinu? Podle týhleteorie by se měli pomalu plížit škarpou, aby se jim nic nestalo...Honza píše:Včera jsem četl v jedné knížce zajímavej názor. Nehodovost a její těžké následky se zvedly se začátkem výroby tzv. bezpečných aut. Lidi si myslí že maji pásy a pytliky a že se jim nic nestane. Podle toho člověky by se snížila nehodovost až o šedesát procent kdyby se místo pytlů montovali třiceticentymetrové hřeby. Něco na tom asi bude.
No a nic, ... šťastnou cestuspeedhigh píše:Před třemi lety, tzn. v 18ti, pokud umíš dobře číst a počítat.
160km/h ? No a co ?
Pokud sis z toho vzal poučení, tak určitě nejseš debil. Druhá věc je, že jsi jím v tý chvíli byl. Ale každej někdy uděláme šílenou blbost, někteří holt nebezpečnou a rozhodně je dobře, že se při tý tvý nikomu nic nestalo a že ses poučil.Esis píše:Poznámky typu že jsem debil si prosím odpuste, slyšel jsem jich dost, a sem si toho vědom. Papíry jsem měl 3 měsíce. Poučení jsem si z toho vzal. V práci jsem za poslední 2 roky najezdil víc než 120 tisíc km někdy jsem najel i víc než 600km za den po Praze i celých čechách a za celou dobu jsem ani jednou neboural (vlastní vinou).
Fotky bohužel nemám..
Jo poučil jsem se a nejezdím na hranici možností. Rychle jezdím pořád, ale ne nebezpečně a riskantně.lookens píše:No a nic, ... šťastnou cestuspeedhigh píše:Před třemi lety, tzn. v 18ti, pokud umíš dobře číst a počítat.
160km/h ? No a co ?![]()
Je tu ale ještě pozitivní šance, že to bylo pro tebe ponaučení a dostals rozum.
poděl se o jméno pojištovnyeLzyx píše:já platím za T5tku 5500Kč/roku jedný poměrně dost solidní pojišťovny. To je divný, že ti to vychází tak draho
![]()
(za 1.6 Opel jsem platil okolo 4200Kč/rok)
+ za 600Kč mám připojištěný všechny skla - sice jen do 5000Kč (na boční akorát), ale vztahuje se to i na vandalismus a živly
každopádně bouračku bych už zažít nechtěl
Uživatelé procházející toto fórum: kost