Nedokážu si představit, že bych na svého téměř dvouletého syna někdy v životě zavolal policajty.Autor článku musí být evidentně pod vlivem pěkného svinstva,nebo jeho IQ je blízké IQ majitelům oktávek f tedeíčku.
bohužel tvrdá realita je, že když se to vymkne a dítě je svým rodičům nebo sobě i životu nebezpečný, a rodič s tim už sám nic neudělá (typicky feťáci, duševně nemocní), rodiče volají policajty běžně. Nikdo nemůže říct, že by to nikdy neudělal. Bohužel.
Reflex je super, ale je třeba nezapomenout na to, že jde podobné články jsou subjektivní výkřiky.. jiné jjeich výkřiky jsou zase cool, tak jim to promiňte
je PIT manever soucasti metodickych cviceni nasich dalnicnich policii? Pouzilo se to nekdy? Verim, ze musi byt nejake metodicke postupy jak bezpecne odstavit uprchlika
Reflex čtu také, ale rozhodně ne kvůli Strnadovým člankům. Výjmečně spíš souhlasím s většinou diskutérů pod článkem.
Každopádně to, že otec je majitelem bezpečností agentury, je pro mě novinka. Jen doufám, že si tuto zaručenou informaci nepřebral třeba od kolegů z redakce Blesku.
[quote="st_Andy"]je PIT manever soucasti metodickych cviceni nasich dalnicnich policii? Pouzilo se to nekdy? Verim, ze musi byt nejake metodicke postupy jak bezpecne odstavit uprchlika
naprostý souhlas, toto by si naše Kobra 11 zasloužila a my občané poblíž také... Odbočím trochu mimo - už vidím to výběrový řízení na ty testovací vozy....to by se zase naše banánová republika předvedla, osobně tipuju nákup 10 Hummerů v plné náloži
st_Andy píše:je PIT manever soucasti metodickych cviceni nasich dalnicnich policii? Pouzilo se to nekdy? Verim, ze musi byt nejake metodicke postupy jak bezpecne odstavit uprchlika
Určitě ne v 200km rychlosti.Tohle si můžeš dovolit v 60ti
Hoši, to je zas krásná debata.
Ani jeden jste nebyl na místě, většina z vás nikdy nikoho v autě nepronásledovala a to nemluvím o VRZ.
Tudíž si nedokážete představit pocity policistů, kteří někoho pronásledují.
GIBS jasně řekl, že akce byla v pořádku, tudíž berme toto zjištění jako fakt.
Jestli klučina nezastavil a cestou naboural několik aut, je to nepochybně nebezpečný pachatel a jeho jednání se musí udělat přítrž. Což se stalo.
Ono po bitvě je každý generál a generálů je všude dost a dost. Tady též.
PIT je adrenalin jako prase a nedokážu si představit, že bych při tom značně nepoškodil v reálu vlastní auto a toho druhého nedostal do kotrmelců. Ale některé složky PČR toto opravdu cvičí, (díky Škoda auto) ale v rychlosti kolem 60km/h a na uzavřeném polygonu.
A střelba z jedoucího vozidla pistolí opravdu není žádná legrace, nehledě na to že ve dvou kilech je to technicky nemožné.
_________________ Karkulka V60 CC T5 AWD MY 2018, POLESTAR
Již jsem se rozloučil s V40 2.0TE85, Padík - V50 T5 AWD +BSR+IPD HD TCV
Myslím, že je načase tuto kapitolu uzavřít a pokračovat na jiné téma.
Pokud někdo bude mít neodkladnou potřebu vyjadřovat se ještě na téma adekvátnosti zásahu policie, tak nechť si založí nový topik v "Lampárně" nebo rovnou v "Žumpě"
Lachtan píše:Myslím, že je načase tuto kapitolu uzavřít a pokračovat na jiné téma.
Pokud někdo bude mít neodkladnou potřebu vyjadřovat se ještě na téma adekvátnosti zásahu policie, tak nechť si založí nový topik v "Lampárně" nebo rovnou v "Žumpě"
L.
a toz to je fajny nazor hodny moderatora tohoto demokraticky rizeneho fora
sorry kamo, ale to uz mi nedalo nez reagovat
tak to vezmi a presun do zumpy rovnou
_________________ Michal
VW Bora '01 96kW (Bořek - jezdi mi s nim holky....)
V70 II T5 '01
Prosím o minutu ticha za naši milovanou Hyenu.Dnes se zachovala přesně tak k čemu byla v roce 1990 vyrobena a zachránila posádku.
V cca 90-100km/h rychlosti jsme trefili stromeček.Všechny dveře jdou otevírat a dokonce neprasklo ani čelní sklo.
Ondra. píše:Martine řekneš nám kde se stala chyba a co tedy vedlo ke kolizi?
Předjížděl jsem do kopce Thalii,když začal přidávat tak jsem tomu cápnul po plynu,ja ledě se mírně zadek zavlnil,ale problém nastal v míctě,kde se led změnil na jedné straně na mokrý asfalt,který auto rozhodil natolik,že buď sejmout thalii,nebo nechyt smyk pokračovat a pak už bohužel nešlo srovnat.