Jasne, tady jde o to, co mela v hlavedali píše:Jaký měla kozy, je to poslední, na co by mě napadlo na těch fotkách koukatjarek.krizan píše:Takovým kozám patří do ruky kočárek.

Jasne, tady jde o to, co mela v hlavedali píše:Jaký měla kozy, je to poslední, na co by mě napadlo na těch fotkách koukatjarek.krizan píše:Takovým kozám patří do ruky kočárek.
Drž se!hroch32 píše:Tak jsem si nemyslel, že sem budu přispívat vlastními fotkami. Ne že by to byla tragická havárka, ale naštve... doposavaď byla Fialka bez vážnějších zranění, a jen proto, že nějakej žabožrout debi*ně odbočuje a Mergl (3.5t) to nedobrzdí...A časově se mi fakt hodí lítat po pojišťovně a opravách. Navíc auto zrovna dost potřebuju. Asi budu jezdit páně domácího Fabkou s atmosférou dieslem
hroch32 píše:Tak jsem si nemyslel, že sem budu přispívat vlastními fotkami. Ne že by to byla tragická havárka, ale naštve... doposavaď byla Fialka bez vážnějších zranění, a jen proto, že nějakej žabožrout debi*ně odbočuje a Mergl (3.5t) to nedobrzdí...A časově se mi fakt hodí lítat po pojišťovně a opravách. Navíc auto zrovna dost potřebuju. Asi budu jezdit páně domácího Fabkou s atmosférou dieslem
To máš z toho, že jezdíš pokrytecky slušně... je lepší hezky upřímně prasithroch32 píše:Kucí, moc díky za podporu. Konečně něco pozitivního![]()
PS: Když si vemu, že jsem chtěl toho žabožrouta kolem Netolic předjet (jel pěkně blbě), ale vykašlal jsem se na to, protože jsem nechtěl prasit...... sem dopad jak brácha, ten taky když jednou jel slušně (asi poprvý a naposled), tak urval kvůli Avii převodovku
To jako že se mám dát do učení k drewidovi?tnemec píše:To máš z toho, že jezdíš pokrytecky slušně... je lepší hezky upřímně prasithroch32 píše:Kucí, moc díky za podporu. Konečně něco pozitivního![]()
PS: Když si vemu, že jsem chtěl toho žabožrouta kolem Netolic předjet (jel pěkně blbě), ale vykašlal jsem se na to, protože jsem nechtěl prasit...... sem dopad jak brácha, ten taky když jednou jel slušně (asi poprvý a naposled), tak urval kvůli Avii převodovku
Tys tam ještě nebyl ???hroch32 píše:To jako že se mám dát do učení k drewidovi?
ještě jste zapoměli na ci.ánydrewid píše:Právě jsme s Lachtanem ve fázi "pomalu a nebezpečně" . Probíráme 2. Lekci - cyklisty, chodce, jednosměrky.
...aneb lištová sekačka není jen módní doplněkdrewid píše:Pátá lekce - "interakce deformačních zón vozu s divokou faunou"
Pavel-K píše:Tak jsem se vrátil z D1.
Tak tomu říkám ukázat Ochcávce co vydrží švédský plast, natož potom plech.Pavel-K píše:Tak jsem se vrátil z D1.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé