doktor píše:Takže, doplňující info k DN u Tuřan: nehoda se stala tak, jak jsem popisoval, spolujezdec (věk cca 17) zemřel, řidič (cca19) zatím ne, ale má krvácení do mozku a rozlámaný hrudník.
Podle neofiiálních info (místní drby) se v tomto úseku jezdí tzv. Ruleta. Za prachy se mlaďoši vyhecují a buď projedou, nebo ne.
Jak sem psal, na křižovatce není do poslední chvíle vidět, že něco jede, takže na RULETU ideální. Nehoda se stala v sobotu kolem 12,45, takže taky příznačná doba.
jenom doplním, že i ten druhej už je po smrti.
A pro zajímavost - natočil jsem o víkendu on board kamerou.
Je to dlouhé video, rozhodující moment je v čase 4:07
_________________ V70R II 2,5T AWD, manual, 220 KW,´04, SAAB 9-5 AERO 2.3T, B235R, manual, 184 kW, ´03, Volvo C70 2,0 T5, B5204T3, 166kW ´98, manual, ARD tuning stage 2, 195kW,
bylo Volvo 460 2.0, B20F manual, 80kW,´95, bylo Volvo V70 2.5 10V, B5252S automat, 106kW,´99, bylo Volvo 850 R, 2.3, B5234T5 automat, 176kW,´96, Volvo V70 T5 2.3, B5234T3, manual, 176kW, ´99,
Vstup do galerie ZDE
Dottore, pro nemotorkáře to možná vypadá nebezpečně, ale z pohledu motorkáře to vypadá úplně jinak. Prostě to nebylo tak horký, si myslím. Místa tam měli dost. Když projedeš na motorce některou ze zemí od nás na západ, zjistíš, že tě vždycky pouští před sebe, když někoho dojedeš. A teď nemám na mysli lítání blízké světelné rychlosti, jenom jízdu o něco rychlejší, než auta.
Sem malem zprovodil ze sveta jednoho motorkare, jedu z vedlejsi a po hlavni jede motorkar, zpomaluje a zveda ruku myslim si ze ukazuje ze bude odbocovat v levo, tak v jedu do krizovatky, viz obrazek a ten vul pridal plyn a ja ho mnel malem na kapote...az po chvily mi doslo ze se zdravil s jinym pitomcem, nevim proc na sebe ti blbci porad mavaj... Křižovatka Zahrádky u Č.Lípy.
Ono je to o pozornosti, protože jednak mívaji motorky blinkry a druhak mávnutí na pozdrav je jen letmé puštění řídítek, nebo mávnutí, ale nízko, ale rozhodně to nevypadá jako ukazování směru. To že to někdo udělal tak, že se to dalo zaměnit je trestuhodný.
ta krivotka je blba, horizont , dolík, zatáčka a nikdo tam nedodrzuje 50ku....musíš tam bejt rychlej, jak sem psal nejdriv zpomalil a pak zvedl ruku... jasnej signal ze se tam musim nacpat
při páteční cestě na sraz v Trusalové jsme asi 1km za hranicí CZ/SK s Miroslavem viděli dost zblízka havárii motorkáře, který se rozšlehal o odbočující osobák. nebyl to pěkný pohled. máme to s manželkou před očima do teď.
snad to přežil...
_________________ XC90 II 2018 D5 173KW AWD Inscription + EX30 2024 Twin 315KW Ultra+, V40 2013 D2 84KW Momentum +
bylo: do 01/2025 V60 r.v.2015 D4 120KW Business+do 6/2023 XC60 r.v. 2014 D5 158KW (s BSR 181KW) AWD Summum+ do 11/2019 S40 II r.v. 2007 1,6D 80KW Kinetic+, do 02/2017 V70 r.v. 2005 D5 120KW Momentum , do 10/2009 V40 r.v. 2001, 1,9D 75KW
Harry píše:při páteční cestě na sraz v Trusalové jsme asi 1km za hranicí CZ/SK s Miroslavem viděli dost zblízka havárii motorkáře, který se rozšlehal o odbočující osobák. nebyl to pěkný pohled. máme to s manželkou před očima do teď.
snad to přežil...
Bohužel, někteří jezdí jak hovada. Co na to říct - kolona, dvojitá plná čára, 3 motorky předjíždí... To je moje zkušenost po cestě do Trusalové... Pak nikoho nelituji: kdo chce kam...
Harry píše:při páteční cestě na sraz v Trusalové jsme asi 1km za hranicí CZ/SK s Miroslavem viděli dost zblízka havárii motorkáře, který se rozšlehal o odbočující osobák. nebyl to pěkný pohled. máme to s manželkou před očima do teď.
snad to přežil...
Bohužel, někteří jezdí jak hovada. Co na to říct - kolona, dvojitá plná čára, 3 motorky předjíždí... To je moje zkušenost po cestě do Trusalové... Pak nikoho nelituji: kdo chce kam...
Motorkáři jsou kapitola sama pro sebe. Roněž při jízdě domu mě tady http://www.mapy.cz/#x=14.589863&y=49.009863&z=17&l=3&c=h předjíždělo sedm pitomců a to jsem jel v koloně jako pátý auto asi 80km/h a byl jsem někde na úrovni toho červenýho auta. Poslední to měl tak akorát před protijedoucím kamionem co vyjel ze zatáčky.
_________________ V70II D5, 2003 / V850 2,5TDi, '96, použita na orgány
Nejen motorkáři, nás se zas za každou cenu snažila předjet obstarožní dodávka. Kolona aut, jel jsem poslední a ten blbec se pokaždé ve vesnici rozjel na 80, na konci vesnice přes plnou a přes zebru.... kolona zrychlila za značkou na standartních 90 -100 a ten vůl zůstal v protisměru, protože těch 80 bylo max co mu to jelo ... 3 pokusy, pokaždé se dostal max na úroven mého zadního kola.
doktor píše:Takže, doplňující info k DN u Tuřan: nehoda se stala tak, jak jsem popisoval, spolujezdec (věk cca 17) zemřel, řidič (cca19) zatím ne, ale má krvácení do mozku a rozlámaný hrudník.
Podle neofiiálních info (místní drby) se v tomto úseku jezdí tzv. Ruleta. Za prachy se mlaďoši vyhecují a buď projedou, nebo ne.
Jak sem psal, na křižovatce není do poslední chvíle vidět, že něco jede, takže na RULETU ideální. Nehoda se stala v sobotu kolem 12,45, takže taky příznačná doba.
jenom doplním, že i ten druhej už je po smrti.
A pro zajímavost - natočil jsem o víkendu on board kamerou.
Je to dlouhé video, rozhodující moment je v čase 4:07
Btw představím tě programu VirtualDub tím se daj z kamerky vysekávat kratší úseky než těch 5 minut, co má celé to AVI. Jinak IMHO ti motorkáři byli dost na pohodu... Kein Stress
_________________ Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly...
Sám na mašině jezdim, neni to žádnej triskáč, ale 33kW stačí. Lidi co nikdy na motorce nejeli vůbec nemaji představu jak dobře se na ní orientuješ v provozu, víš přesně kde končí, začíná, jak je široká a kam se vejdeš. Nechci obhajovat pitomce co někoho omezujou neřkuli ohrožujou, ale z auta situace vypadá výrazně hůř než pro člověka sedícího na motorce, přecejen i ta nejslabší má 3-5x větší akceleraci než auto.
Osobně si myslim, že plná čára je mnohokrát uplně blbě a zbytečně zdržuje, protože na předjetí potřebuješ výrazně kratší dráhu.
Myslim, že pokud auto za sebou vidí motorku, měl by chvíli jet tam kde má, tzn. při pravém kraji, motorka udělá frnk a má pokoj, ale čtyřkolový blbečci co jakmile mě spatří najíždí na střed, v koloně neuhnou, i když se pohledy přes zrcátko setkaly, nebo náhodně v koloně otevřou dveře jsou ta nejhorší sorta řidičů a posbíral bych jim papíry, protože základem je ohleduplnost. Motorka nikoho nezdrží když ho pustí a heslo "když ne já tak nikdo", nemá na silnici co dělat.
Osobně jezdim na motorce do práce 100km od dubna do listopadu v jakémkoliv počasí a opravdu je to kolikrát lahůdka co si některý matláci na dvou a více nápravách potřebujou s vědomim tlustejch plechů na malý motorce dokazovat.
Svým způsobem máš pravdu a souhlasím s Tebou. Ale je to o té hranici, kdy už ohrožuješ ostatní. Já jsem dělal ještě klasický řidičák, to znamená na fechtla, na něm jsem jezdil asi od 12, cca. od 15 jsem začal na JAWA250, na kterou jsem si dělal papíry zároveň s autem. Jel jsem párkrát i na silnější, už nevím, co to bylo, ale je fakt, že pokud Ti chybí tahle postupná průprava, můžeš být v běžném provozu velmi nebezpečný. Ten odhad a reakce je lepší vypěstovat postupně než sednout na silnou mašinu a jet. Pak je to o náhodě - některým to riskování vyjde, jiným ne. A je problém v tom, že motorkáři předpokládají, že je řidiči aut vidí. Vezmi si, kolikrát jede člověk po dálnici nebo i jinde a musí často auto před sebou, jedoucí v levém pruhu, ač je pravý úplně volný, vyblikat, protože většina hňupů za volantem nekouká do zrcátek. Já motorky pouštím, protože je to pro mě bezpečnější než se přetlačovat. Ale chápu, že když někdo jede v autě a najednou se vedle něj objeví předjíždějící motorka, může se leknout a udělat cokoliv. Takže i toto by měli mít motorkáři na paměti, že o nich nemusí všichni vědět, a podle toho jet...
Krizová je např. silnice Mělník-Dubá. Motorkáře obvykle pouštím neboť se snažím být ohleduplný, ale na této silnici se vyskytuje velmi vysoké procento dementních motorkářů. Dojedu-li tu kolonu třeba za dýchavičným autobusem nemám prakticky na těch pár přehledných úsecích co tu jsou šanci předjet. Začne to bzučet zezadu a já jsem bez šancí. Neustále se tu motaj motorkáři tvrdě si bránící své nepsané právo že motorka se pouští, já jsem takto odsouzen se třicet kilometrů plahočit. Jsou nebezpečný, drzí, je jich moc a padaj a následně ucpávaj silnici. Jezdí se tam pro zábavu ale ohleduplnost je tu mrtvola. Samozřejmě se najdou vyjímky a těm opravdu děkuju. Rychlí předvídající neomezující motorkář je pro mě vždy radost a překvapení...