nechci konkretizovat, ale zajimava je flotila tech bouranych aut...A8, BMW X5, BMW 3, Octavia TDi, Mazda CX7, Ford Mondeo, a ted V50... a nejak casto vidivam takove vzdycky spechat a to za kazdych podminek...cim to asi bude?
Mezitim se tam objevil skvost http://www.hzskladno.cz/index.php?det=713 MB asi 500 W116 rady r.v. tipuju 80 leta, vybaven dokonce perskymi koberci - to asi nebylo ceske auto.
A duvod nehod? Neprizpusobeni stylu jizdy stavu vozovky, neprimerena rychlost a precenovani svych schopnosti nebo schopnosti vozu. Vetsinou to bylo na mokre vozovce...
_________________ V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2,290kKm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kKm,AWDrepas
Ex: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů
Roger píše:Mezitim se tam objevil skvost http://www.hzskladno.cz/index.php?det=713 MB asi 500 W116 rady r.v. tipuju 80 leta, vybaven dokonce perskymi koberci - to asi nebylo ceske auto.
Z článku: "Ve vozidle cestoval řidič a spolujezdkyně německé národnosti." Takže jestli to bylo české auto nevíme, jen známe národnost posádky. Dost pravděpodobně ani auto nebylo české.
Roger píše:Mezitim se tam objevil skvost http://www.hzskladno.cz/index.php?det=713 MB asi 500 W116 rady r.v. tipuju 80 leta, vybaven dokonce perskymi koberci - to asi nebylo ceske auto.
Z článku: "Ve vozidle cestoval řidič a spolujezdkyně německé národnosti." Takže jestli to bylo české auto nevíme, jen známe národnost posádky. Dost pravděpodobně ani auto nebylo české.
jo, jasne necetl jsem text, ale postreh Ale skoda takoveho kusu...fakt vypadal velmi dobre a udrzovane.
_________________ V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2,290kKm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kKm,AWDrepas
Ex: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů
Ted jsem kolem toho jel, docela masakr, 13 zranenych a 1 mrtvy z trolejbusu, trolejbus letel 8m k rohu krizovatky...jel na cervenou do vozovny a tramvaj ze zastavky - byla vykolejena 3 m mimo koleje, udelal jsem letmo 1 fotku...ten cerny pytel s neboztikem tam jeste byl a ...desil...
hm koukal jsem na to na netu, docela hnus...další zbytečně zmařenej život kvůli někomu kdo spěchal aby náhodou minutu nepřesluhoval...když si představím, že takhle cestuje žena s 2ma dětma a jezdí vzadu tak je mi blujno...
Jak se dostala ta tramvaj na ty koleje???ja uz se nestacim divit co se to v dnesnim svete deje..chudak astra,asi se nestacil divit.tipuju ze mu zaslapl necekane brzdy parchant.
Víš jak se říká, že nejvíce nehod se stává 10km od domova ? Tak proto se budeme stěhovat
Jinak v tomhle případě bych to viděl na mikroschlaf ( či jinou třeba náhlou zdravotní potíž) dědka v saxe a může velebit, že neměl spolujezdce, protože ten by byl jistě na kaši. Jinak slušně zrušenej je i ten meďour a dal si taky 3 metry zpátečku. Místo nárazu na autech je dosti neobvyklé pro předjíždění, tam bývá náraz levým rohem auta, tady je náraz na pravou přední část u obou aut, takže se podle mně jednalo o rychlý přesun saxa přes pruh a meďour nestihl zareagovat.
V textu je chyba, žádnej z této nehody nešel do slánské nemocnice. Spíš tipuji, že i toho staršího vezli do prahy sanitou.
_________________ V70R II 2,5T AWD, manual, 220 KW,´04, SAAB 9-5 AERO 2.3T, B235R, manual, 184 kW, ´03, Volvo C70 2,0 T5, B5204T3, 166kW ´98, manual, ARD tuning stage 2, 195kW,
bylo Volvo 460 2.0, B20F manual, 80kW,´95, bylo Volvo V70 2.5 10V, B5252S automat, 106kW,´99, bylo Volvo 850 R, 2.3, B5234T5 automat, 176kW,´96, Volvo V70 T5 2.3, B5234T3, manual, 176kW, ´99,
Vstup do galerie ZDE
v tom medaku by som nechcel sediet na mieste spolujazdca...bol by som skovaty v skrinke u spolujazdca alebo na zadnom sedadle...ked som videl polohu palubovky az ma zamrazilo.
Dzambor píše:v tom medaku by som nechcel sediet na mieste spolujazdca...bol by som skovaty v skrinke u spolujazdca alebo na zadnom sedadle...ked som videl polohu palubovky az ma zamrazilo.
Pohľad do interiéru bolo práve Saxo, palubka až na sedačke... Mercedes dopadol imho veľmi slušne, plechy síce na sr..u ale samotná kabína od pohľadu poškodená minimálne. Na auto konštrukčne z 87 či ktorého roku pohoda..
_________________ ehm, Golf...
ex 940SE B200FT '92, 480S 2.0 '94
tak to byl vcelku nerovný souboj saxo vs medvěd, 124ka je skvělý a bezpečný auto, jenom škoda, že tam borec neměl airbag..to by možná vystoupil z auta po svých, ale těžko říct, jestli tam měli oba kolem kila, tak to musela být strašná šlupa..
Dzambor píše:v tom medaku by som nechcel sediet na mieste spolujazdca...bol by som skovaty v skrinke u spolujazdca alebo na zadnom sedadle...ked som videl polohu palubovky az ma zamrazilo.
Pohľad do interiéru bolo práve Saxo, palubka až na sedačke... Mercedes dopadol imho veľmi slušne, plechy síce na sr..u ale samotná kabína od pohľadu poškodená minimálne. Na auto konštrukčne z 87 či ktorého roku pohoda..
no jo nemyslíš zaplatíš... jen škoda že to z lidma moc nepohne, dneska jsem jel s kolegem a vyzvedávali jsme jeho 4letou dceru ze školky, nastoupila sedla si a kolega se rozjel, když jsem se ho zeptal proč se neváže, řekl mě to samý je to jen kousek.....
je to fakt napotlamě, když sem mu to řekl ještě se cítíl uraženej ale holčina se přivázala. bez pásů se nerozjedu a vzadu jakbysmet
jasně, stát se může cokoli aniž by byl viníkem řidič a co potom, dítě nebo kdokoli zbytečně kvůli pohodlnosti se nedejbože zraní nebo i hůř.... hlava mě to nebere a je to zbytečná lehkovážnost. Pardon ale tohle mě zvedá ze židle
nehodu si v detailu nezapamatuješ a asi to pak není důležité,
ale to podstatné je hodnota lidského života a možnosti které škrtáme nezodpovědností za volantem ...