Hele já dost často jezdim po D11 a pak ještě dál za hradec a dost často když nerazim na nějakýho takovýho agresivního řidiče, tak má na spz E. Nechápu čim to jeEarlSin píše:hmm a s Ečkovou RZ... to abych si dával bacha...

Hele já dost často jezdim po D11 a pak ještě dál za hradec a dost často když nerazim na nějakýho takovýho agresivního řidiče, tak má na spz E. Nechápu čim to jeEarlSin píše:hmm a s Ečkovou RZ... to abych si dával bacha...
Oni ty lidi z předměstí Hradce budou asi divníIng.Magor píše:Hele já dost často jezdim po D11 a pak ještě dál za hradec a dost často když nerazim na nějakýho takovýho agresivního řidiče, tak má na spz E. Nechápu čim to jeEarlSin píše:hmm a s Ečkovou RZ... to abych si dával bacha...
.. no to bude asi tym, ze E-cka su asi nebezpecne vseobecne, nie len v potravinach...Ing.Magor píše:Hele já dost často jezdim po D11 a pak ještě dál za hradec a dost často když nerazim na nějakýho takovýho agresivního řidiče, tak má na spz E. Nechápu čim to jeEarlSin píše:hmm a s Ečkovou RZ... to abych si dával bacha...
to je dobřejojo píše:To je svatá pravda! Vidím "U"čko a prchám i z chodníku.
eLzyx píše:to je dobřejojo píše:To je svatá pravda! Vidím "U"čko a prchám i z chodníku.
eLzyx píše:to je dobřejojo píše:To je svatá pravda! Vidím "U"čko a prchám i z chodníku.
jsem si původně dělal legrandu, ale ... teď jsem si vzpoměl, jak jsem si takhle projížděl parkem, auto se sotva vešlo na chodník, sedět lidi na lavičkách, tak jim přejedu nohy. No a najednou proti mě policajti. Tak si kousek vycouvali, byli blíž ke "kruháku" (chodníku okolo altánu)eLzyx píše:to je dobřejojo píše:To je svatá pravda! Vidím "U"čko a prchám i z chodníku.
To stejné Vyškovselap píše:Je troch škoda,že značky jsou teď celokrajové,u okresních se mi několikrát vyplatilo si dát pozor na BK ,(BLANSKO).Co ti lidi dokázali bylo neuvěřitelné.Dnes jsou schovaní pod B.........
No jo, my z toho drsnýho severu...eLzyx píše:jsem si původně dělal legrandu, ale ... teď jsem si vzpoměl, jak jsem si takhle projížděl parkem, auto se sotva vešlo na chodník, sedět lidi na lavičkách, tak jim přejedu nohy. No a najednou proti mě policajti. Tak si kousek vycouvali, byli blíž ke "kruháku" (chodníku okolo altánu)
Takže ano ... raději prchejte i z chodníků.
LukášM píše:Tak mě celkem vytočil nějaký důchodce v Brně - Modřanech. Dávám mu z vedlejší přednost, přijíždí z leva a bliká doprava. Říkám si děděk...pozor, najíždím opatrně do křížovatky a on stále rovně, zastavuji a koukám na něj, dědek rozhazuje rukama jako že má přednost a zřejmě nadával.
Jaká smůla, že za křižovatkou byl semafor a zrovna červená, zastavím za dědkem a vystupuji....když to viděl stále popojížděl dopředu, ale nebylo kamSlušně se ho ptám proč se rozčiluje, když bliká doprava a nakonec jede rovně...tak nějak jsem čekal, že se omluví a bude, ale děděk začal...."je to tvůj problém, já si můžu blikat kam chci, jak chci a nemusím vůbec jet kam blikám" Naštěstí jsem se nenechal vytočit k tomu, abych dědka inzultoval na místě, spravilo to pár nadávek....ale sakra jak může mít takovýhle hovado ještě vůbec řidičák??? Jasně v pravidlech je napsáno, že se musím nejdříve přesvědčit jestli vozidlo bude opravdu odbočovat...blal, bla, bla....ale sakra, vždyť řidičák má každý debil
To je pohoda, ďaleko väčšie peklo sú okresné "mestá" typu Poltár...lucki píše:Navstivne okolie GA a DS... enjoy.
Přes GA jsem jezdil do Diakovec , taky celkem zábava , ale Rimbasomba taky nemá chybulucki píše:Navstivne okolie GA a DS... enjoy.
regionalne specifika ... tu je No.1/2 TV / VT a to este umocnene malymi autami cervenej farby.....tie su snad vseobecne nebezpecne "region freee", ....wickey píše:jj pravda. aj take Partizanske je vcelku fajn.
Hezky ohnutá V70hayney píše:http://zpravy.idnes.cz/obrazem-tramvaj-smetla-ridice-ktery-ji-nedal-prednost-pfz-/krimi.asp?c=A100824_142033_krimi_cen
V70, snad ne nikdo místní
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé