Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jen mě tak napadá, z nudy a zvědavosti Jak by bylo složitý vyměnit ty lištičky obložení interiéru. Mám dekor dřevo ale tak nějak by se mi i líbilo to hliníkový k tomu interiéru tmavýmu. Líbí se mi to i takhle, ale jak řikám nuda
Takže jestli někdo ví jak by to bylo složitý vyměnit a popř. sehnat asi hlavně a za kolik.
To bych si pak mohl na zimu dávat dřevo a na léto kov
Schumi_01 píše:Jen mě tak napadá, z nudy a zvědavosti Jak by bylo složitý vyměnit ty lištičky obložení interiéru. Mám dekor dřevo ale tak nějak by se mi i líbilo to hliníkový k tomu interiéru tmavýmu. Líbí se mi to i takhle, ale jak řikám nuda
Takže jestli někdo ví jak by to bylo složitý vyměnit a popř. sehnat asi hlavně a za kolik.
Už jsem to psal jednou:Tvoje starosti i s tím autem by jsem chtěl mít Proč hliník ?Proč ne hned stříbro-zlato-platina-popřípadě i perleť? To by byl nářez!!
_________________ V70II D5, 2003 / V850 2,5TDi,96, použita na orgány
Schumi_01 píše:Jen mě tak napadá, z nudy a zvědavosti Jak by bylo složitý vyměnit ty lištičky obložení interiéru. Mám dekor dřevo ale tak nějak by se mi i líbilo to hliníkový k tomu interiéru tmavýmu. Líbí se mi to i takhle, ale jak řikám nuda
Už jsem to psal jednou:Tvoje starosti i s tím autem by jsem chtěl mít Proč hliník ?Proč ne hned stříbro-zlato-platina-popřípadě i perleť? To by byl nářez!!
No tak mě to jenom napadlo, koukal sem ze zvědavosti jaký kousky sou ted ke koupi a mě se to kovový obložení líbí, je to takový sportovnější, elegantnější s tou černou kůží a celym interiérem, tak mě napadlo jestli by se nedali sehnat někde za pár korun třeba z bouraček nebo tak a vyměnit to
Nuda?! Kup si starsi karu a prestanes se nudit a nebudou te napadat takovyhle veci. Umrel bych, kdybych obcas nemohl resit drobny potize. Proste bych nemel intensivni pocit, ze vlastnim auto.
Jojo
V/240,92
Dá se to sehnat,ale ceny nejsou zrovna malé!!!
Záleží na tom co přesně scháníš. Někde na netu nabízej různé možnosti od hliníku přes carbon,různé dřeva atd. Cena v přepočtu cca.12.000,-Kč
A propo Hliník se odstěhoval do Humpolce
A co takhle si ty lišty vyndat,cáknout je do barvy hliníku,pak bezbarvym lesklym a je to.
Alespoň se nebudeš chvilku nudit
Filda píše:Dá se to sehnat,ale ceny nejsou zrovna malé!!!
Záleží na tom co přesně scháníš. Někde na netu nabízej různé možnosti od hliníku přes carbon,různé dřeva atd. Cena v přepočtu cca.12.000,-Kč
A propo Hliník se odstěhoval do Humpolce
A co takhle si ty lišty vyndat,cáknout je do barvy hliníku,pak bezbarvym lesklym a je to.
Alespoň se nebudeš chvilku nudit
to je pravda, ale zase bych nerad do takovýhleho auta dával podobnym způsobem domácky upravovaný věci Sou to jenom lišty na dveřích všech a před spolujezdcem, víc ne, spíš mě napadlo sehnat třeba někde na vrakovišti nebo tak
Honza píše:To nejni ladění - to je kur....í a nebo máš blbej vkus.Sorry.Prostě vymysli něco jinýho.
Nee vy furt asi nevíte co mám na mysli Prostě si můžete vybrat jakej dekor budete mít, bud dřevo, nebo hliník nebo tmavej kov...mám na mysli přímo od výrobce! Originál! Který tam pasujou a který tam maj bejt a můžou bejt. Já vám sem snad dám fotku
Honza píše:Od první chvíle vím přesně co máš na mysli, ale stejně je to pitomost.Kup si ode mne 262C a tam můžeš vymejšlet ,až tě bude bolet hlava
Mě se to prostě líbí víc no ten vzor toho dekoru, tohle je znát že to neni dřevo a přijde mi to takový lacinější, prostě se mi víc líbí stříbrnej kov k tomu černýmu interiéru, ostatně i k světlýmu co má známej
Ohledně tvojí 262C Já mám úctu k takovejm autům a lidem co je maj a chápu je a fandim jim, ale neni to nic pro mě.
Schumi_01 píše: ten vzor toho dekoru, tohle je znát že to neni dřevo a přijde mi to takový lacinější, prostě se mi víc líbí stříbrnej kov k tomu černýmu interiéru
Máš to vyfocený na Webu?
Schumi_01 píše: ten vzor toho dekoru, tohle je znát že to neni dřevo a přijde mi to takový lacinější, prostě se mi víc líbí stříbrnej kov k tomu černýmu interiéru
Máš to vyfocený na Webu?
Co máš na mysli? Ten dekor? Asi joo, určitě to tam bude vidět ve fotkách z interiéru
Něco jsem tam našel:
[img]http://www.to neznám/html/gallery/forum/obk.jpg[/img]
Je to ono co chceč měnit?
Tak pánovy se nelíbí ořech?Je to mizerně vidět taky by to mohla být třešeň.Jestli je to pravý dříví nebo imitace to nevím ,ale myslím že na 99,9%je to pravý dřevo.
Honza píše:
Tak pánovy se nelíbí ořech?Je to mizerně vidět taky by to mohla být třešeň.Jestli je to pravý dříví nebo imitace to nevím ,ale myslím že na 99,9%je to pravý dřevo.
[img]http://www.to neznám/html/gallery/forum/lista.jpg[/img]
Je to ono, ale dřevo to dle mýho neni, je to plast, sice kvalitní, je to takový leštěný a potažený tak jakoby měkčeně, ale působí to na mě právě tak jako lacině...si nemůžu pomoct. Neni to strašný, ale prostě jen je víc dle mýho gusta tohle
Naposledy upravil(a) Schumi_01 dne 01 lis 2004 22:54, celkem upraveno 1 x.
Ok , ale stejně si myslím že je to pravý dřevo :?: :?: :?: něco podobnýho mám v 262 - pás přes celý dveře asi 7 cm širokej a pravej oříšek prostě špička.
[img]http://www.to neznám/html/gallery/forum/moj.JPG[/img]
Honza píše:Ok , ale stejně si myslím že je to pravý dřevo :?: :?: :?: něco podobnýho mám v 262 - pás přes celý dveře asi 7 cm širokej a pravej oříšek prostě špička.
Joo to ti věřim, ale dřív to bylo něco jinýho ty starší auta, to byla kvalita, dneska se všude šetří a všude sou náhražky, už to neni tak poctivý, všichni dávaj plasty snad, mimo vyloženě luxusních aut. Koukal sem do výbav a je to vedený jako Dřevěný dekor...těžko říct co tim myslej, jestli to je jenom jako dřevo vypadající nebo vážně dřevo, ale já bych se přimlouval k plastu při bližšim ohledání, schválně to eště víc prozkoumám, ale působí to tak. Ten hlíník bude taky jenom povrchově nalakovaný asi, taky to nebude celý hlíníkový.
A stejně je to hezčí
[img]http://www.to neznám/html/gallery/forum/lista2.jpg[/img][img]http://www.to neznám/html/gallery/forum/lista3.jpg[/img]
Teda trošku si mě nahlodal abych pravdu řek Ale dneska sem se ujistil že to dřevo vážně neni! Prostě je to imitace dřeva, jako všude jinde, pravý dřevo najdeš až v autech typu A8 (ikdyž tam si taky nejsem jistej), Quattroporte a podobně Prostě vyloženě luxusní značky a modely.
Ahoj, tady jsem nasel oblozeni dveri a predni kapsy spolujezdce...
to ce dal lehce koupit a pak s tim provedes co chces a pritom si nepokazis to co tam mas... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 13293&rd=1
Pánové, super díky, jen malej drobnej detail...tohle tam už máme Já právě tohle "dřevěný" chtěl vyměnit za "hliníkový". Ale jinak díky...zkusim se tam mrknout jestli náááhodou nebude i to někde. Za ojroo to ve výsledku sice nebude, ale tolik nabídek by mít nemusel, tak třeba za 2,50
crtec píše:jo tak pán chce fakt studenej kov? S takovym plastem se taky dá laborovat aby vypadal! A na pokusy a to tvoje hraní by to mohlo stačit
no jo...ale já z toho auta nechci dělat nějakej aušus a "tunit" interiér jak v nějaký škodovce nebo podobnym autě To si nezaslouží, navíc nemám vůbec zkušenost a ani představu jak by se z toho dalo udělat podobný originálu...za prvé ten studenej kov, ale hlavně to má i nějakej povrch kovovej prostě, to si nedokážu představit kde by tohle udělali
Ale jestli někdo tu představu nebo zkušenost má, nechť radí Za to vám ruce rozhodně neutrhnu...
Hmm ale jak tak na to koukám tak to neni z našeho auta ty lišty...ta na přihrádku spolujezdce je úplně jiná a i ty ostatní se mi zdaj krapet jiný rozměrama...ale to neni jistý. každopádně ta před spolujezdce by tam nešla, bud jiný auto (S60, S80) nebo jen jinej modelovej rok.