Čalounění stropu není problém. Vyndáš strop, oholíš z něj stávající a pomocí chemoprenu extrém natáhneš jakékoli nové čalounění. Udělal jsem to tehdy na své sedmici a fungovalo to. Nebo sežeň jiný strop.neuman zdenek píše:Jj pánové díky za gratulace,včera jsem věnoval pár hodin mé sedmě,bez problémů prošla STK akorát technik doporučil dát nové kuláky a upozornil mě na malé dirky ve výfuku toď vše,potom následovala úřednická mašinérie s odhláškou protože to bylo na Táborských SPZ, a přihlášení na Prahu, no dasis hrůza,ale mám to za sebouvzhledem k tomu že to autí rok a půl stálo,bylo ve stavu pro mě v žalostném,ale pár hodin práce pro mě příjemné a výsledek jste viděli,sám bývalý majitel mě včera sdělil že by ho nepoznal,akorát mám spadlý čalounění na střeše tak že to budu muset nějak pořešit,asi poprosím Trávu o pomoc,já mu zas na oplátku vypulíruji jeho autí
ještě jednou díky.
To je o něco složitější... ale Tráva umí šíbra demontovat i namontovat. (Jistě bude rád, že jsem to na něj práskl.)neuman zdenek píše:dík za radu,ale co šíbr,mám s toho docela fičák
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé