P.S.Forces - děkuju za odpověď :!:
Kdyby Volvo uveřejnilo doporučené ceny, tak by jste se všichni dozvěděli jak nás natahují oproti okolním státum jako např. Německo. A to nejenom zákazníky ale i autorizované servisy.Jarda S40 píše:Pánové, mám pocit, že to tu spěje k napadání Forcese. Byl jsem párkrát pro nějaký díl ve Štěrboholích a vždy naprostá spokojenost. A to byly díly objednané přes něj na Volvoklub a ofiko vyzvednuté proti faktuře a zaplacení v pokladně. Cena slušná srovnatelná s druhovýrobou a jednání super, většinou si se skladníkem pokecáme o Volvech. A taky mi vždy někdo v servisu nabízí kafeAle pokud u toho skladníka stojím a něco nakupuju a on do toho začne vyřizovat nějaký telefon, taky jsem otrávenej. Dovedu si představit kolik lidí jim deně volá právě aby si srovnali ty ceny. Chápu, že je to na nervy. Chápu i ty lidi, že hledaj co nejlevnější díl. Chce to toleranci na obou stranách. Samozřejmě by bylo fajn, kdyby Volvo někde zveřejnilo svůj ceník doporučených cem, jako to dělaj některé jiné značky (spíš ale v jiných oborech než auta
)
P.S.Forces - děkuju za odpověď :!:
forces píše: Kdyby Volvo uveřejnilo doporučené ceny, tak by jste se všichni dozvěděli jak nás natahují oproti okolním státum jako např. Německo. A to nejenom zákazníky ale i autorizované servisy.
Roger píše:No za sebe muzu rict ze jsem byl vzdy spokojeny s dodanim dilu od forcese, orig. zbozi v orig. baleni, faktura a zaruka + slusna cena, co chcete vic?
Díky, nebude to ani třeba už je to v pořádku - chyba byla v gmailu.Jarda S40 píše:Jsem přesvědčen, že funguje. Alespoň mně odpověděl. Má i jinej, ale pokud ho nedá sám, tak nemohu sloužit. Nebylo by to slušné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé