tlumič přední-vložka- 1764,- ks (co to znamená že je to vložka? to do toho těla tlumiče co mám dám jinej pajšl a tělo zůstane starý?)Sibr píše:počítám že cena na celou přední nápravu?
Počítám že tlumiče vyjdou na 3200Kč 2 kusy a pružiny jsem našel za 3k ale myslím si že by měly jít sehnat levněji.
Tlumiče jsou Monroe.
Ja koupil pred dvama lety zadni tlumice za 1200,- oba, Monroe, myslim. Je treba najit spravnou prodejnu. Kdysi jsem kupoval predni svislak na Fiata 128 u sveho oblibeneho prodejce a stal me 300,-Kc a o 100m dale v jine prodejne 790,-. zadni desticky 900,- a jinde za 560,-. zalezi jestli chces trvanlivost. Ale u auta z roku 1982 se nevyplati trvanlivost, protoze ty tlumice to auto preziji i kdyz koupis ty nejhorsi.Sarkasmic píše:tlumič přední-vložka- 1764,- ks (co to znamená že je to vložka? to do toho těla tlumiče co mám dám jinej pajšl a tělo zůstane starý?)Sibr píše:počítám že cena na celou přední nápravu?
Počítám že tlumiče vyjdou na 3200Kč 2 kusy a pružiny jsem našel za 3k ale myslím si že by měly jít sehnat levněji.
Tlumiče jsou Monroe.
tlumič zadní-pár-1789,-
pružina přední-1304,- ks
To bych právě byl rád,kdyby šli sehnat levněji ALE! !GDE!!!?
Nee... Ale diky za nabidku. Předek už jsem zakoupil. Pružiny+tlumiče celkem za 5000,- Káčé.tuti píše:Co se týče pružiny - mám komplet Mc Phersony vyndaný z auta, tlumiče to už mají za sebou ale péra jsou vcelku. Kdybys měl zájem, moje nabídka je samotná pružina za 350, komplet i s nábojem, kotoučem (taky nic moc) a brzdičem za 600 - všechno včetně poštovného.