Schumi_01 píše:Když zmáčkneš ofuk na čelní sklo, automaticky se ti ofukuje jen to na plný výkon a se sepnutou klimou (automaticky jí to zapne, pokud jí máš vypnutou), jakmile skončíš ofuk čelního skla, zase se ti to vrátí zpět do původního nastavení, které jsi měl než jsi ofuk zapnul, to znamená bud do nastavení AUTO, nebo čehokoliv jiného co jsi tam měl.gold1 píše:Ja kdyz zapnu ten "defrost" tak se mi aut klima nezapne.Porad je tam to manualni ovladani!Tak bud to nejak nechapu nebo to mam jinak!A lustim vsechno taky z anglickeho manualu.Ted se napriklad potykam s problemem co se zrcatkama do mycky.Podle navodu staci zmacknout dohromady L+R a sklopi se,ale nechapu jak se vrati zpet!
Sklápění zrcátek je stisk L+R dohromady, pro sklopení i pro vyklopení.
Měl bych také dotaz ohledně toho sklápění zrcátek. Dle manuálu z roku 2007 by to volvo V50 mělo umět, ale po stistknutí tlačítek L+R tak se zrcátka prostě nesklopí. Nevím jestli to nemůže být tím že mám rok 2006, kde to ještě nedělali.
Pak by mě ještě zajímalo jak je to s automatickým otvíráním a zavíráním oken přes ovladač v klíči? V manuálu opět píší že by to mělo jít přes tlačítko uzamykání, ale nedaří se mi okna otvírat. Zavírání oken po uzamčení auta funguje, ale to otvírání ne.