Dík za radu, holt se drahá 1/2 naučí tahat auto na laněLUBOŠ píše:Vyměna oleje, včetně oil. filtru. Do servisu bych to raději odvezl na laně, bez natočenýho motoru.
Jarda S40 píše:Pokud bys to vylil na místě a nalil nový (předpokládám, žes ještě nestartoval) tak by to bylo nejlepší a nemusel bys ani měnit filtr. Teda nevím kolik jsi najel, jinak ty dva km bych se nebál. Ale pro klid v tvé duši bych doporučil variantu č. 1P.S. Již brzy bude alternativa!
Georgi, nechci s tebou polemizovat, jsi mi hrozně sympatický, ale proč sem taháš Volvoklub? Myslíš, že kdybys nebyl v klubu, že bych ti nepomohl? Je samozřejmě prima, že klub či spíše fórum funguje jako seznamka, ale já zastavím každému s poruchou, skoro denně něco opravuju starejm lidem v důchodu zdarma a vůbec pomohu komu mohu. A baví mě to, protože si myslím, že je to cesta, jak bud svět lepší. ten, komu pomohu má totiž hned lepší náladu a tu zase předá dál a dál. Víš co mě osobně udělá třeba velkou radost? Když mi někdo na přechodu poděkuje úsměvem, že jsem ho pustil. To mám hned prim náladu na celej den. Prima zážitek, na kterej vzpomínám se ženou nejraději je návrat z jedné dovolené v Itálii. To jsme potkali škodovku 100 někde u Budějovic s píchlým kolem, stržený šestihran na šroubech u kola a v ní v dešti a zimě mladí manželé s miminem. Takže civilně oblečenej jsem vyndal z auta novou gola sadu a narazil na ten šroub kladivem 16 oříšek a trhákem ty matky povolil a kolo jim vyměnil. Byli šťastní a nám to udělalo větší radost než celá dovolená. Já jsem v tomhle magor, ale už jsem se s tím smířil. Mě to baví, takže neděkuj, není zač!George píše:Díky za cenné rady a obzvláště Jardovi S40, který mi pomohl ráno 940 odtáhnout do servisu. Jen tak, z lásky k bližnímu. Jardo, fakt díky.
To je právě to, co je na VK absolutně super - lidičky, kteří Vám pomůžou klidně o půlnoci (to bylo jen přečtením, radou a nabídkou) i ráno (v reálu).
A abych nezapoměl - i J.K. ze Zlína nabídl v jiné záležitosti pomoc. No a vo tom to je, no ne ? O prima lidičkách![]()
Jestli mi ještě někdo řekně, že těch pár peněz členského je vyhozených, tak mu zase já řeknu, že si asi nevidí ani na špičku nosu![]()
![]()
JJ, není co dodat!George píše:Jardo, souhlasím, to není o VK, kterýžto je jen platformou, díky níž se setkávají lidi naladěný na podobnou vlnovou délku. Všichni známe i jiné skvělé lidičky, které spojuje zase něco jiného. Já třeba "kačery" - a vsadím se, že by si s nimi volvoklubáci rozuměli náramněTakže jak píšeš, je to vždy hlavně o lidech, kteří rádi jiné lidi. PS: Já měl dnes ráno taky prima pocit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé