Mírná barvoslepost, neboli porucha barvocitu IMHOmartinopel píše:Neměl jsi v podpisu před chvílí zelený Volvo???Ondra. píše:
Tak jak to vlastně je???

Mírná barvoslepost, neboli porucha barvocitu IMHOmartinopel píše:Neměl jsi v podpisu před chvílí zelený Volvo???Ondra. píše:
Tak jak to vlastně je???
No dneska ti to je poměrně k ničemu, dřív bys za to dostal modrou.Ondra. píše:![]()
![]()
JJ modifikace mojí rady do života. Ondra vzal svojí novou dvojku, Janina svolila k projížďce, tak to Ondra natáh rovnou do lesa a otázka "tak chceš mě nebo ne?" získala na věcnosti.martinopel píše:Culíš se jako by ti ho janina právě vyblafla ve tvé nové dvojce.Ondra. píše:![]()
![]()
![]()
![]()
to netvrdímdali píše:JJ modifikace mojí rady do života. Ondra vzal svojí novou dvojku, Janina svolila k projížďce, tak to Ondra natáh rovnou do lesa a otázka "tak chceš mě nebo ne?" získala na věcnosti.martinopel píše:Culíš se jako by ti ho janina právě vyblafla ve tvé nové dvojce.![]()
![]()
njn, holt riziko podnikanitnemec píše:Jestlis ji Ondro koupil, tak gratuluju.
Osobně mě trochu znervózňuje ten nezapsaný plyn, jestli jsem to správně pochopil. Poté, co známej nezapsaným plynem zapálil svoje auto a dvě sousední a dodnes je těžce v dluzích, tak mám proti tomuto trochu nedůvěru
OK. V tom případě buď tak hodnej a oprav (doplň) si podpis.Ondra. píše:já neřek, že jí koupil, to jste řekli vy
Tos tomu nasadil korunu. Takovej podpis by ti trpěli tak možná na fóru Paranormální jevy a záhadyOndra. píše:Tajemství
No kuaaaOndra. píše:musím vás zklamat, chybělo mi několik tisíc a někdo byl opět rychlejší