nechci delat reklamu ale nechal jsem si to spocitat a platil bych 4004,- za rok coz je dobry...(mam 30% bonus)...

Já mám pojistku u CSOB (0% bonus) Okres Brno-venkov obsah 2.0 a platim 6400kč...LukášM píše:Pojistku mám u Triglavu a stejně platím jako kreténBonus jen 5% (auta zásadně kupuji, neprodávám
) a celkově platím v Táboře (nad 30 tis.ob.), za 2.0 81kW povinné ručení cca 7tis. Kde pojistit levněji :?:
Jseš odd nich :?:LADA11 píše:volej 221 221 221 direct a budes se divit.....
já taky, doslova. na jejich fakturu 6070,- jsem odpověděl výpovědí a dal to k Wustenrot za 2800 a nějaký drobný. plnění a bonusy stejný.DeSade píše:Já zase skončil u podnikatelské...![]()
Harry píše:já taky, doslova. na jejich fakturu 6070,- jsem odpověděl výpovědí a dal to k Wustenrot za 2800 a nějaký drobný. plnění a bonusy stejný.DeSade píše:Já zase skončil u podnikatelské...![]()
Vyzkoušel jsem si zadat parametry na té adrese a potom na stránkách jednotlivých pojišťoven.Pavel V píše:http://www.sauto.cz/static_povinne_ruceni.php
18 melounů na škody nejni nic moc.pekelnik píše:na http://www.cpp.cz jsem objevil nove pro rok 2008 toto:
SPOROPOV 2007
S povinným ručením SPOROPOV můžete získat:
* Nízké sazby
* Maximální bonus 35 %
* Limity pojistného plnění
o 35 mil. Kč pro škody na zdraví
o 18 mil. Kč pro škody na majetku a ušlém zisku
* ZDARMA povinné ručení pro motocykl do 50 ccm včetně či přípojné vozidlo do 750 kg včetně
SPOROPOV je určen klientům:
* Ve věku 35 let a starším
* S trvalým bydlištěm v obci do 10 000 obyvatel
* S osobním automobilem starším 8 let nebo nákladním automobilem české výroby starším 8 let
Povinné ručení SPOROPOV je bez asistenční služby
K povinnému ručení Speciál PLUS nabízíme:
* Slevu 5 % na havarijní pojištění
* 10% slevu na pojištění majetku a odpovědnosti občanů
Jjj, slyšel sjem to včera v radiu cestou autem. Bohužel ne celé. Prej chtěj (rozuměj vláda a tudíž asi ti Zelení) zapracovat do systému bonusů to stáří vozidel a exhalace, aby se lidem znechutilo vlastnit starší auta a donutili je tak k podpoře prodeje nových vozů. Asi už klesá VW group odbyt.LukášM píše:Kdo z vás zaslechl, že se do povinného ručení promítne staří vozu (zřejmě to zase souvisí s ekologií)? Vozy vyrobeny do r. 1990 prý budou mít nejvyšší možnou přirážku
Stát může změnit zákon, který nařídí pojišťovnám nějké přirážky pro starší auta, ale vzhledem ke stáří vozového parku to nebude pro pojišťovny HIT, tak zalobují a moc to Bursíkovi asi neprojde.....VanThomas píše:..se mi nějak nezdá, žiju v domnění (možná najivnim), že do systému bonusů stát pojišťovnám zas až tak moc kecat nemůže... navíc kdo takhle vybraný prachy dostane? stát? pojišťovny?
spíš někdo časem protlačí nějakou dementní ekologickou daň než tohle (ikdyž výsledek bude stejnej)