Doporučoval bych neplést si Volvo se Škodou 120, která měla převody spočítaný na cestovní rychlost 80km/hkluk1 píše:Nedávno jsem četl hezký článek, že volvo je jiné, filosofie vozu stejně jako jeho majitelé, kteří nehledají závodění, ale komfort a bezpečnost.
No, koukni se k jaké modelové řadě je tato diskuzeudatný bohatýr píše:Ahoj, můj mazel papá benzínu 6,7 a plyn 8.6 L. To je celoroční .Jezdím často ve čtyrech a tahám taky vozík někdy. Město a okolí asi 70%. Jezdím v klidu, brzdím motorem, často dojíždím na neutrál, po dálnici jezdim 100 a stačí, tak kvalitní ta cesta zas neníMám za sebou 2 auto nehody a to už stačí .
Jezdil jsem rychle a rozšrotoval jsem si svoji AUDI.
Hlavně že jsem to přežil
já pří téhle rychlosti spotřebu 7,6 ale na 600km úseku a to mám v benzínu. Jízda byla ale totální nuda.sordo píše:Na silvestra jsem dal Brno - St. Tropez. Najeto 2900km - průměr 6,7l/100km. Průměrná rychlost 110km/h. Po dotankování to sedí na desetinu přesně. Co víc si přát. Když už to vibruje, smrdí a hlučí, tak aspoň že to nežere.
Co jsem vyhrál?Dural8 píše:Tak jsem po 1303km dotankoval nádrž, 77l po víčko, tedy stejně jako jsem tankoval předtím a tím pádem je vypočítaná spotřeba 5,9l/100km.
Malé bezvýznamné plus ve zkušenostech prokouknutí TDI chrochtů nad kterým zůstává občas rozum stát
na průměrnou 79km/h to spiše vypadá že si jel nějakou atmosférou v automatu než ,R,cuhan píše:S60R,Zlaté Hory -Kněhyně a zpět 350km,průměrná rychlost 79km/h s průměrnou spotřebou 9,8l/100km..
No klobouka jsem zrovna nejel,musel jsem strestat motorkáře který jel asi 200 a brzdil provoz a všechno ostatní co překáželo na štrece,ten kilometrový průměr mě zkazila spanilá jízda..Davidian píše:na průměrnou 79km/h to spiše vypadá že si jel nějakou atmosférou v automatu než ,R,cuhan píše:S60R,Zlaté Hory -Kněhyně a zpět 350km,průměrná rychlost 79km/h s průměrnou spotřebou 9,8l/100km..
To je hezký průměr - kde to šlo, musels jet aspoň 220-230? Bacha na PaChmartinopel píše:S80T6 dálnice od Humpolce do Nového Jičína průměrná spotřeba 13,3 průměrná rychlost 175km/h
+ zákaz řízení na 6 měsíců až 1 rok, ale kdo na to občas nešlápnejm252485 píše:To je hezký průměr - kde to šlo, musels jet aspoň 220-230? Bacha na PaChmartinopel píše:S80T6 dálnice od Humpolce do Nového Jičína průměrná spotřeba 13,3 průměrná rychlost 175km/h- mám pocit, že to je za 5 bodíků... (více, než 50km/h)
To je blbost, leda že by měl vypinání válcu ala HEMImartinopel píše:S80T6 dálnice od Humpolce do Nového Jičína průměrná spotřeba 13,3 průměrná rychlost 175km/h
+ zákaz řízení na 6 měsíců až 1 rok, ale kdo na to občas nešlápneold.fashioned píše:
To je hezký průměr - kde to šlo, musels jet aspoň 220-230? Bacha na PaCh- mám pocit, že to je za 5 bodíků... (více, než 50km/h)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé