No, po rovine, 90. Ja nevim, treba je to pocitacova blamaz.yoby píše:Ale to jedeš po natankování 20km z kopce ne?Hajcus píše: Covece, dost me zaujal Tvuj prispevek, zes poprve videl auto na dojezdu pres 1000km.. Myslel jsem si, ze u nafty je to normalni?? Ja mam benzinaka a tohle nevidam zrovna zridka, kdyz natankuju plnou..
vychází to na spotřebu nějakých 6,2l/100km (při 70l v nádrži)Hajcus píše: No, po rovine, 90. Ja nevim, treba je to pocitacova blamaz.
mne to tiez po rovine, 5st. 70 pise spotrebu aktualnu 4.5 a dojazdy su potom ine cisla...Hajcus píše: No, po rovine, 90. Ja nevim, treba je to pocitacova blamaz.
Hajcus píše:Covece, dost me zaujal Tvuj prispevek, zes poprve videl auto na dojezdu pres 1000km.. Myslel jsem si, ze u nafty je to normalni?? Ja mam benzinaka a tohle nevidam zrovna zridka, kdyz natankuju plnou..René píše:Také zaktualizuji svou spotřebu.
Dálnice do 130 km/h - 6,2 l/100km
okreska do 100 km/h - 6,0 l/100km
město lehká noha - 8,8 l/100km
poprvé co auto mám jsem viděl na dojezdu přes 1000 km
jak jste na tom vy čtyřkolkáři ???
Jj, je to fake. Stejne to pak spadne. Ale na zacatku to tam proste vzdy takove pohadky napise..yoby píše:vychází to na spotřebu nějakých 6,2l/100km (při 70l v nádrži)Hajcus píše: No, po rovine, 90. Ja nevim, treba je to pocitacova blamaz.
pripadam si ako SKODA TDI forum.karelvolvo píše:Po natankování mám dojezd běžně 1500 a dvě stě kiláků se to nehne. Na nádrž najedu běžně 1100-1200km rekord mám 1380km míň jak tisíc nikdy. Jednou jsem natankoval na poslední pumpě v Rakousku plnou a potom jízda z kopce v Itálii a dlouho tam byl dojezd kolem 2500km
ok, tak ja to uvedu zase do realnych hranic - po natankovani do plny mi ukazuje dojezd 560km.Tomas BB, SK píše:pripadam si ako SKODA TDI forum.karelvolvo píše:Po natankování mám dojezd běžně 1500 a dvě stě kiláků se to nehne. Na nádrž najedu běžně 1100-1200km rekord mám 1380km míň jak tisíc nikdy. Jednou jsem natankoval na poslední pumpě v Rakousku plnou a potom jízda z kopce v Itálii a dlouho tam byl dojezd kolem 2500km
Hoši, nehulte tolik
PLJARDA píše:mně to žere okolo 9,5l benálu, ale já ve všední dny dělám od 40 do 70 km , takže nafta nepřichází v úvahu![]()
![]()
neberte to osobne ale pletietie si kategoriu. toto je pre vacsie volva, od 850 vyssie.konstantinos.cz píše:mimo město 100 km/h - spotřeba 8.0l/100km - občas se zadaří i 7.5l/100km - (cesty cca 50km dlouhé - 750 km na jednu 60l nádrž)
město 11.0l/100km (rychlá jízda i víc, ale to nejezdím)
dálnice 80km/h (tacho) 8.0l/100km
dálnice 130km/h (tacho) 8.5l/100km
dálnice 155km/h (tacho) 10.5l/100km
kombinovaná dlouhodobá spotřeba při 40% dálnice / 55% mimo město / 15% město - cca za 8.9l/100km
ja viem sorry, ale keby som tu napisal ako som na 440 1.7T robil praha bratislava za 6,3 l/100 km tak mi nikto neveri.konstantinos.cz píše:ty naděláš![]()
Benzín není možná ekonomický ( ani to ovšem není vždy pravda ), ale ohánět se smradem, když brikeťáky nejen smrdí, ale i hnusně kouří, to už je fakt úchylkakarelvolvo píše:Vždycky jsem tvrdil že benzín žere jednou tolik co nafta a proto se mi chce z benzínových aut hlavně po ránu když jedou předemnou zvracet. Ale přece jenom najet na 70 litrů jenom 560km to musí bavit
v rezimu v jakym to auto jezdi je atmosferickej benzin nejlepsi volba. s naftou a automatem bych v tom byl po meste taky za 9l/100 + problemy s filtrem pevnych castic+pribyvajici olej+choulostivy vstriky, turbo, cerpadlo, bufik. pri mesicnim najezdu 600km po 10km courackach je nafta nesmysl.karelvolvo píše:Vždycky jsem tvrdil že benzín žere jednou tolik co nafta a proto se mi chce z benzínových aut hlavně po ránu když jedou předemnou zvracet. Ale přece jenom najet na 70 litrů jenom 560km to musí bavit
Bych to neřešil, Karlovi by určitě smrděl i elekromobildan2 píše: poznamka o smradu k zvraceni z benzinaku od nekoho s naftakem je uplne mimo misu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé