sis mohl profouknout vstrikypajenz86 píše:eLzyx píše:já teď natankoval Vervu 100 a když jsem vytáhl pistoli z nádrže, trošku mi ukáplo na ruku - smrdělo to po lihu. Poslal jsem na ně ČOI![]()
dobře si udělal

sis mohl profouknout vstrikypajenz86 píše:eLzyx píše:já teď natankoval Vervu 100 a když jsem vytáhl pistoli z nádrže, trošku mi ukáplo na ruku - smrdělo to po lihu. Poslal jsem na ně ČOI![]()
dobře si udělal
pekelný to strojst_Andy píše:sis mohl profouknout vstrikyja dostal ze servisu natankovano chlastem (E85)a N95 tak 50/50 skoro plnou bez uprav a furt to v trojce hrabalo
to bude normálka co tady tak sleduju. kdybys jel delší trasu, tak se dostaneš na mín, ale ty studený starty a sníh, to si holt něco veme. topit musíš, baterka dobíjí....Marcelino125 píše:Ja mám xc60 a v lete malo spotrebu 8-9 litrov maximalne..... ked som nevytacal motor a plynulo pridaval, tak som sa dostal aj pod osem.... teraz, ked napadalo snehu, prezul som letne na zimne, nosim na streche truhlu, auto ma tak 5 studenych startov za den...... pomaly sa ani zohriat nestihne mam spotrebu 10,8..... pod to sa neviem dostat.....
je to ten 2,4l awd ten 163konovy.... aku spotrebu mate vy?
máš to dle palubáku nebo odměřeno?René píše:Také zaktualizuji svou spotřebu.
Dálnice do 130 km/h - 6,2 l/100km
okreska do 100 km/h - 6,0 l/100km
město lehká noha - 8,8 l/100km
poprvé co auto mám jsem viděl na dojezdu přes 1000 km
jak jste na tom vy čtyřkolkáři ???
Covece, dost me zaujal Tvuj prispevek, zes poprve videl auto na dojezdu pres 1000km.. Myslel jsem si, ze u nafty je to normalni?? Ja mam benzinaka a tohle nevidam zrovna zridka, kdyz natankuju plnou..René píše:Také zaktualizuji svou spotřebu.
Dálnice do 130 km/h - 6,2 l/100km
okreska do 100 km/h - 6,0 l/100km
město lehká noha - 8,8 l/100km
poprvé co auto mám jsem viděl na dojezdu přes 1000 km
jak jste na tom vy čtyřkolkáři ???
Ale to jedeš po natankování 20km z kopce ne?Hajcus píše: Covece, dost me zaujal Tvuj prispevek, zes poprve videl auto na dojezdu pres 1000km.. Myslel jsem si, ze u nafty je to normalni?? Ja mam benzinaka a tohle nevidam zrovna zridka, kdyz natankuju plnou..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé