Já teda nejezdím za 6 ani z kopcelookass_V70 píše: Kdo ho hulí, ten jezdí za 14, klobouci jezdí za 6, normálně 8. A je to
Zapni si okamžitou spotřebu a uvidíš je hnedLukaso píše:Tak jinak...momentálně nejezdím za 6 ani z kopce a když jsem měl D5 tak jsem v životě 14 na PC neviděljá jen abych nějak obhájil proč tu psát 27 stránek o spotřebě
wickey píše:jelikož se mi nepovedlo najit tema o nejdelsich absolvovanych strekach na jeden zatah (treba jsem blbe hledal, nebo bylo v lamparne a je jiz smazano), dam to sem.
Dnes jsem absolvoval dloooooooouhy volvo vylet.
Bratislava-Wien-Linz-Passau-Nurnberg-Heilbronn-Grossbotwar a zpátky.
Zastávky jen kafe, benzín, pak na místě asi 20 minut (vyzvednout veci z ebay) a honem zpatky.
Statistika:
Celkový čas - 14,5 hod (7,5 hod tam, 7 hod zpátky)
Odjeto - 1473 km
Prum. spotreba - 12,2 l/100 km(pravdepodobne kvuli nasledujicim udajum)
Prum. rychlost - 119 km/h
Max. dosazena rychlost - 241 km/h (GPS) = 255 km/h (tacho)
Jo a uhnal jsem kravataka v Corvette![]()
Hezke povezenicko, klidne by se dalo zajet i vic za den - I heart 850R.
P.S.: za ten čas jsem slupnul 179 litru 95ky a vypustil CO2 v hodnote maleho mestecka (ale jinak jsem zelenej)
Vsetko vo farbe #435 ?!..wickey píše:predny a zadny erkovy naraznik a blatnik na kombika vo farbe.
Aaha, tak proto, aby ti to nevyfoukl nekdo...ten zadni pouzijes nebo bys mel na prodej?wickey píše:jja kedze predny mam na kombiku normal V70 a toto je erkovy aj s mriezkami (vratane strednej) a hmlovkami, tak som spokojny
ti odislo turbo zeKein píše:Chlopi, chlopi! Dneska cesta z Kopřivnice do Hlučína né 9, né 8, ale 7,4L!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé