Joe píše:Buřty se budou dělat na klacku, nebo je možnost něco ugrilovat - nějaky rošt či něco? Dík
Bude rošt. Rošt je z dokonale opálené mřížky z lednice, pak je tam ještě malý ruční oboustranný rošt na ryby, co se do něho ta ryba zavře a na dřevěné rukojeti se s tím otáčí. Topí se v odřízlém spodku z brutaru suchým měkkým dřívím.
Říkal jsem si, že k tomu udělám zeleninovej salát, čínský zelí, rajčata, balkán, olivovej olej. Na halu už jsem dovezl deset flašek nealka, ale je reálný, že během zítřejší směny se to smrskne tak na pět...
olivin píše:Asi Te zklamu, neb dvojku jsem minuly tyden zazimoval do stodoly, ktera je cca 50km odsud. Realne to vidim na nejakou sedmu.
Mně sedmou teda určitě neurazíš, hlavně ty verze s "useklým" čumcem jsou k zulíbání
Tuhle jsem byl ve šroubárně a zrovna u vás někdo vyjížděl 744kou "Plameňákem" ve všech barvách západu slunce nad Himálajem. Vyběhl jsem to pánovi pochválit, ale už vjel na silnici, tak jsem mu stihl dát jen palec nahoru. Soudě podle úsměvu ho to potěšilo
Hele, a nechcete přijet celá rodina...?