Adam píše:Zejmena pro Travexe:
To,ze auto,ktere sis vyrobil cele znova,jede lip,nez vetsina ostatnich,naprosto nezpochybnuji.
To,ze bys patrne dokazal vyrobit auto z kusu plechu byl celkem vazne mineny kompliment Tve technicke erudici.(Ze by ono vyrobene jezdilo na neco jineho nez mazut povazuji ovsem za velmi nepravdepodobne).
Problem vidim nekde jinde:
Auto si nekupujes ani Ty ani ja ale nekdo,kdo jej potrebuje na bezny provoz a auto pro radost,ktere,jak jej znam,jede jak z praku,uz ma.
Sance,ze poridis auto na benzin v dobrem stavu,je daleko vyssi nez u naftoveho,co se tyka spolehlivosti,nenecham si vymluvit,u Volva je na tom lip benzin a sance,ze zdechne,je nizsi a naklady na event.opravu rovnez.
Naklady na provoz jsou u LPG velmi priznive.Kazdy nema na zahradce ropny vrt.
Ekologicky aspekt ma pro me taky nejakou cenu a co se tyka nadrze-uz si ani nevzpominam,kam jsem ji dal.Asi nekam pod podlahu,v aute urcite neni,to bych si vsim...A.
ale jo, v pohode, jen jsem si rejpal.... u naftaku je to se spolehlivosti horsi, ale je to dano tim, ze naftaky mivaji vetsinou daleko vic najeto, takze se neni cemu divit... Hodne zalezi take na tom jak se o auto starali vsichni predchozi majitele, D24ka je bohuzel nachylna na kdeco a pokud nedostava odpovidajici udrzbu ve spravnou chvili tak jde rychle do kytek.... Bohuzel ne kazdy venuje motoru tu spravnou peci, pritom staci tak malo: dodrzovat vymeny oleje a take "dobre rady" z manualu k pouzivani vozu.... Problemy naftovych motoru bych videl jen a jen v tomhle a v nicem jinem....
Peknejch benzinaku najdes mraky, navic kazdy je schopny posoudit jejich stav. Pekny naftak je dneska uz pomalu rarita a malokdo je schopen urcit v jakem stavu se motor nachazi. TED MI TAK DOSLO, ZE JE VLASTNE UPLNE IDEALNI OBDOBI K NAKUPU NAFTOVEHO AUTA, V SOUCASNEM POCASI SE NEJVICE PROJEVUJI NEDOSTATKY...
LPG je bez debaty, dokonce uvazuju ze "zplynuju" 960ku, jezdit za temer 14 l benzinu se mi moc nezamlouva. U sedanu to neni problem, nadrz sice sezere kus kufru ale vem ho cert, u kombiku je to horsi, idealni je pouzit toroidni nadrz misto rezervy, ale nadrz je relativne mala a dojezd pak tak od pumpy k pumpe. Kdyz uz bych uvazoval o bandasce tak aspon na efektivnich 80kg plynu - a to uz neni zadny drobecek

Jinak slava alternativnim palivum, LPG se mi libi, zemni plyn by byl jeste zajimavejsi, jen cerpat ho neni kde a dokonce jsem zkousel v naftaku asi jedinou moznou alternativu a to byl roslinny olej... proste cokoliv co mi umozni necpat do chrtanu financich uradu dalsi uz tak nehorazne vysoke dane je vyborne

(roslinny olej se prilis neosvedcil bohuzel)
...a ropny vrt? Sehnat levnou naftu je celkem legrace, otazka tak maximalne hodinky, dokonce mam nekdy dojem, ze nabidka prevysuje poptavku.
Jo a za tu chvalu dekuji...