odisla mi poistka c.5 v motorovom priestore a nedokazem ju vybrat zo zltej objimky, resp. nedokazem odstranit tu objimku

Vdaka
Tak sem dej foto - nějak si to jenom podle popisu nedokážu vybavit.Lubos Alfoldy píše:Toto su poistky v interieri auta a tie mam v poriadku. V motorovom priestore su dalsie. Podla popisu v user-manuali a podla toho, co mi nefunguje by to mala byt jedna z nich. Bohuzial nejde vytiahnut tou pinzetou, ktora je na tvojom obrazku, lebo je spolu s dvoma dalsimi zakrytovana zltou objimkou...
no jasne, minipojistky, staci rozehnout ty pacicky na strane pojistky a vytahnout nahoru, kazda pojistka ma dve... na obrazku krasne videt...Jiri.T píše:detail
Marek píše:mam na interierovy osvetleni pripojeny i neony a parkrat se mi zkratly
Neony jo? To sis dodelal nebo uz byly po predchozim majiteli? Nic proti, ale jestli jsou cervene, tak to musi vypadat jak v bordeluMarek píše:Nadherne se vyndavaj tema klestickama,ktery jsou prilozeny v interieru.Ani se nic nemusi roztahovat.Ja jsem ji tam menil porad-mam na interierovy osvetleni pripojeny i neony a parkrat se mi zkratly.
Trocha izolacky a vse OK.Marek